• vlatkomarkovic
    3.5k
    Ovo sa Silicem da nije tužno bilo bi smiješno to je sve sto imam za reci o toj temi….
  • Navijač Dinama
    12.1k
    Odvratna mašinerija oko Silića je ista onakva kakva je bila prije 4 godine, kad se na sva zvona guralo i hypealo panjinu Grbića kojeg je Dalić stavio odmah u prvu postavu.

Tad je i nastao cirkus oko Livakovića ako misli branit da mora otić iz Dinama, ne HNL-a, nego Dinama. Odvratno i jadno.

Ne mislim da je Silić loš golman, mlad je i dalje i za svoje godine je dobar, međutim Hrvatska ima barem četri golmana koja su trenutno bolji i po formi i općenito, plus Dominik Livaković je i dalje uvjerljivo naš najbolji golman, plus Livaković je kad ode u reprezentativnu mirovinu (po meni je i sada) najbolji hrvatski golman ikad.

Stoko tovarska medijsko-okupatorska.
  • Frizura Robija M
    122
    Koja će to bit poruka bilo kojem drugom golmanu koji redovito brani u svom klubu van HNL-a, a izbornik im pretpostavi upravo dvojicu iz lige koju sam ne cijeni. I za prvoga im neće bit teško razumijeti jer se dobro zna tko je i od kud dolazi, ali da drugi bude klinac s prvom pravom seniorskom sezonom iz kluba bez rezultata i koji je na -15 u prvenstvu je poprilično omalovažavujeće. Još uvijek (naivno) odbijam vjerovati da će se odlučiti na tak neš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.