• Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Sve o nogometu govori da se sinoć ovakva ruka nije svirala, jer postoji sudačko pravilo, no to isto sudačko pravilo nije spriječilo suca da prije 12 mjeseci dosudi penal za IDENTIČNU situaciju u domicilnoj ligi sinoćnjeg suca:

Ovo je već koji slučaj da se pravilo ruke u 16 metara u svim oblicima mijenja svake polusezone, više nitko ne zna što je ruka, što nije ruka.

Imali smo sličnu situaciju u prvoj utakmici, kad je protiv Bayerna dosuđen penal nakon ruke Daviesa, nakon što mu se lopta odbila od tijela u ruku. Tu također pravilo da se ne sudi kad se odbije lopta od tijela u ruku nije puno vrijedilo.
  • masacusec
    7.7k
    Nekoć sam cijenio taj PSG prvenstveno radi Boulogne boysa, no ovaj današnji PSG mi se gadi...
    Ali da ga jebeš, najbolji nogomet igraju.
  • Kruno
    1.4k
    Ipak bih rađe da Arsenal osvoji.
  • rokikaciga
    13.5k
    Makar mi se gadi ciganska igra radije biram takav klub koji gradi postepeno i ustraje uz svog trenera nego petrodolare PSG-a.
  • immerwieder
    1.7k
    qatar airways na logu od champions league,
    qatar airways na dresu psg,
    kakav laimer, kakve ruke u domaćem prvenstvu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.