• Krizy
    74.3k
    Ne znam čemu neko kao pljuvanje po Gregurini, kojemu je ovo prvi samostalni posao i ima korektan rezultat.
    Skor 12-11-14, polufinale Kupa i treći napad lige sa Slaven Belupom. Možda završi i tek osmi, ali bodovno je to neki standardni Belupov rezultat Lige 10.

Tek je nedavno napunio 38 godina, ima vremena napraviti i bolje rezultate.
    Kovačević je trener već 12 godina, nije baš za usporedbu.
  • rokikaciga
    16.3k
    Meni bi osobno bilo sramota da se Gregurini da otkaz pa makar i zavrsio osmi. Gospodin je jako mlad trener, cijeli zivot je u Slavenu, obozava i zivi taj klub i nije to toliko lose s obzirom da se u pola sezone prodala trojica stozernih igraca.
  • austrijanac
    12.5k
    U Belupu i oko Belupa je sve otrovno u zadnjih sest mjeseci.

Surovo stanje hrv sporta, osiguras ostanak, neke milione od transfera i onda sve tak pocne bolit kurac za tekme.
  • Zagi
    18.6k
    Ne znam čemu neko kao pljuvanje po GreguriniKrizy

Gdje je pjuvanje po Gregurini?
  • deda
    47.2k
    To je problem tih malih provincijskih klubova. Jednostavno nema pogonskog goriva da klub digne na veću razinu. NI u navijačima, ni sportskom sektoru, ni upravi, ni investitoru.

Ponekad se poklopi dobar trener ili par igrača, ali bez prvonabrojanih to je smrtna dosada.
  • vjeko1701
    27.2k
    Po meni, oni nisu nikako iskoristili onaj pozitivan nalet krajem 2000ih kada su se borili za vrh tablice i igrali europu par puta u nekoliko sezona. Taman je počeo lagani pad Hajduka, investitora u klubove nije bilo na mapi. Izuzev Dinama i upravo Slavena, malo koji klub nije imao problema sa isplatom plaća i dugovima.

Da su u tom trenu krenuli ozbiljnije i sa navijačima i sa ambicijama i sa infrastrukturom, možda su se mogli ustaliti na europskim pozicijama i početi graditi ozbiljniju bazu navijača i jaču školu. Samo kod nas malo tko radi ono kaj ne mora a oni nisu morali jer su imali osiguran priljev love.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Doktorski, kontrola cijeli derbi, ostavio ih bez prilika. Pobjeda nakon dugo vremena u zg
  • NVKOD
    13.3k
    Mario Kovačević zadovoljan pobjedom nad Hajdukom: 'Da smo htjeli, mogli smo još i pojačati'

Da smo htjeli, mogli smo još i pojačati, ali odmarali smo neke igrače za Kup. Žao mi je što nismo iskoristili neke prilike u koje smo došli, ali smo svejedno bili jako dobri. Jako sam zadovoljan, bitno je da smo dali dva gola, a najljepše je ovo na kraju. Da su naši navijači sretni i zadovoljni.”

Kakvo uriniranje Kove :lol:
  • Paggini
    93.1k
    Četiri tekme s grobarima, dvije pobjede na Poljudu, jedna na Maksimiru, jedan X na Maksimiru koji je trebao biti pobjeda da je bilo imalo pravde.

Gol razlika 8-2.

Da bi riječ jebenu rekao, svaka jebena čast.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    I prije smo uzimali titule a sa ljigama onako na guzove , bez pravog garda. Ove sezone čista 10 ka ,hvala igračima i hvala treneru da se ovako lijepo osjećam. Derbyji bez stresa i strepnje sekunde. Danas je lagano mogla petica past
  • Praskaton
    6k
    Pohvale jer se odlučio gurnut Zebića a ne kemijat sa Godom na stoperu ili šta već.
    One tri zamjene u isto vrijeme odlično pogođene,dale dodatnu energiju i izraženiju dominaciju.

Slijedi Rijeka protiv koje nismo pokazali baš neku igru u prošlim susretima.Morat će bolje od ovoga danas za osvojit kup.
  • DrRatoljub
    1.2k
    Nadam se Vidovicu protiv Rijeke. Vidjelo se da smo puno opasniji kad igrač moze odigrati dupli pas.
  • mlinchica
    6.9k
    One tri zamjene u isto vrijeme odlično pogođene,dale dodatnu energiju i izraženiju dominaciju.Praskaton

Ovo mi je bilo zanimljivo …
    Hoxha, malo indisponiran danas i petlja tamo s lijeve strane, uz aut liniju prema našem korneru i izgubi loptu …
    i okrenem se prema našoj klupi, molećivo :lol: i vidim Kovu kak se ekspresno okreće i zove izmjenu …
    To mi je bilo baš, baš… za razliku od ranije, Kova vidi na vrijeme i reagira na vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.