• mlinchica
    5.9k
    One tri zamjene u isto vrijeme odlično pogođene,dale dodatnu energiju i izraženiju dominaciju.Praskaton

Ovo mi je bilo zanimljivo …
    Hoxha, malo indisponiran danas i petlja tamo s lijeve strane, uz aut liniju prema našem korneru i izgubi loptu …
    i okrenem se prema našoj klupi, molećivo :lol: i vidim Kovu kak se ekspresno okreće i zove izmjenu …
    To mi je bilo baš, baš… za razliku od ranije, Kova vidi na vrijeme i reagira na vrijeme.
  • Mr Anderson
    19k
    Živim za dan kad će se svi oni klošari koji su vrijeđali trenera, a pogotovo oni koji su ismijavali njegove govorne mane naći malo muda i hrabrosti da se ispričaju i pospu pepelom.
  • Mr Anderson
    19k
    Rijeka ima dan više odmora uoči finala, neki treneri su kukali zbog takvih stvari, ja neću, imamo dovoljno vremena za pripremiti se. Bit će to prelijepo finale.

Tek sam sad ovo pročitao, kulerski ga je Kova metnuo onom klaunu na klupi Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.