• prefontaine
    8.4k
    Za koga mi tu navijamo?
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Protiv Midtjyllanda da ne budu prvaci
  • prefontaine
    8.4k

Aha ok.

Ajmo Viborg ale ale!!!
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Ko ima arene ima na areni 1 tekma
  • sport
    5.9k
    3-3,kraj
  • fakin
    3.9k
    aarhus ima 2 tekme do kraja. ako dobiju obje prvaci su, a mi smo nositelji u playoffu neovisno o drugim rezultatima.
  • Klenx
    11k
    aarhus ima 2 tekme do kraja. ako dobiju obje prvaci su, a mi smo nositelji u playoffu neovisno o drugim rezultatima.fakin

Hearts - Rangersi 2:1 je puno bitnije.
    Rangersi su 3 kola do kraja -7 za Heartsom, i -4 za Celticom, tu šanse za titulu više ne postoje.
    Bit ćemo nositelji u 4.pretkolu!!!

Iskreno rađe bi sada da u Danskoj Midtjylland uzme ligu, Aarhus može uletiti u 2.pretkolu jer je nenositelj.
    Hearts ako bude prvi pojavljuje se tek u 4.

Sve u svemu, fenomenalan vikend za nas!
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Bilo bi lijepo da AGF osvoji a imaju odlične šanse. Midtjylland igra za vikend protiv Bartolecovog bivšeg kluba FC Nordsjælland koji su jako dobri ove sezone pogotovo doma na hibridnoj podlozi. 14.5 igraju finale protiv Kopenhagena a 3 dana poslije doma protiv Brøndby. Mogla bi ih ova tema puno koštat i iskreno se nadam da hoće
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    kakve vjesti buraz:heart: jel to sigurno ? Rangersi su Sv je prokockali
  • Klenx
    11k
    kakve vjesti buraz:heart: jel to sigurno ? Rangersi su Sv je prokockaliKujtim Shalla

Nema šanse da Rangersi u 3 kola nadoknade takvu razliku za 2 kluba, a još za vikend igraju Old Firm kod Celtica.
    Bit ćemo nositelji.
  • Fan
    2.2k
    Iskreno rađe bi sada da u Danskoj Midtjylland uzme ligu, Aarhus može uletiti u 2.pretkolu jer je nenositelj.
    Hearts ako bude prvi pojavljuje se tek u 4.
    Klenx

Točno ovo, idealno bi bilo da Midtjylland uzme ovo s obzirom da Rangersi 99% neće bit prvaci.
  • prefontaine
    8.4k
    Iskreno rađe bi sada da u Danskoj Midtjylland uzme liguKlenx

idealno bi bilo da Midtjylland uzme ovoFan

E jbg sad, @Kujtim Shalla brate, ja se satra zadnje 4 minute navijajući za Viborg, a evo sad ispade da nisam treb'o
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    ma pusti to , šta je sigurno sigurno . Samo neka midtjylland ne bude prvi. I neka idemo za Aarhus, 4 sata od mene :lol: volio bih vidjeti opet svoje dečke tamo pa da se družimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.