• MateG
    224
    nitko nije favorit protiv nas, sve ćemo ih pomest, neka drhti cijela Europa :D (nije sarkazam ako tko misli da je, mislim da stvarno trebamo tako razmisljat)
  • criticus
    7.5k
    meni se 22% čini puno premalo

ovdje je jedino AEK favorit protiv nas
    miro

Matematički modeli tako ne funkcioniraju. Recimo mi krećemo iz Q2, to uvelike utječe na model. Plus ovaj model je temeljen na elo rejtingu oko čeg isto ima prijepora jel baš najbolji. Konsenzus je više da je najmanje loš :smile:.
  • Dzoni
    5.3k
    meni se 22% čini puno premalomiro

Možda da, ali po istim tim simulacijama smo među 6 momčadi s najviše šansi da kroz kvalifikacije uđemo u LP
  • miro
    8.8k
    kužim ja kombinatoriku i množenja vjerojatnosti, pa samim time što imamo 3 kola za proć matematički nam pada šansa, ali opet, to bi značilo da su i ostali nositelji koji kreću iz 2.pretkola tu negdje između 20% i 30% što isto nije realno po meni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.