• Fatos Beqiraj
    1.7k
    tko kaze da bennacer ne ostaje? A svejedno i da nije. Radje mu dat minute ovih par kola pa da u finalu kupa starta, a ne da gledam soldu kako se bori sa loptom. A trece sta je sunta trebao uc kad i bennacer pa da nam je vezni red sunta vidovic stojkovic?
  • Fan
    2.2k
    nabijem te na projekciju, eto. Brate mili, na +18 smo i imamo tekmu s tovarima i finale kupa. Nije ovo igrica da možeš izmiksati sve i onda za 10 dana ponovno staviti prvu ekipu.Jos-Optimus

Kako mi na k idu ovakve neutemeljene konstatacije, to je strašno. Doslovno sve jače ekipe ovo rade čak i usred sezone, a nama je prvenstvo još i gotovo odavno.
    Hoćeš primjer? Evo za pola minute pregleda, koliko igrača Atletica je igralo jučer u prvoj, a igrali POLUFINALE LPa 3 dana prije + igraju ga opet za 3 dana? Ravno NULAAAA! Kolko igrača Cityja je igralo u prvoj u polufinalu kupa u odnosu na ekipu protiv Burnleya? DVA! A nama bi trebao bit problem stavit 2 jebeno potentna klinca po pol sata umjesto npr odavno otpisanog Bennacera ili nedovoljno dobrog Solde? Ili sačuvat Domingueza od kartona? Nemojte me jebat i ti i svi koji se slažu s tobom. Slobodno mi kenjajte kako samo tražim razlog da serem po klubu, al u pravu su svi koji misle da je trebalo dat puno veću minutažu našoj budućnosti (i to čak ne mislim u ovoj utakmici jer su i Šunta i Zebić vjerojatno zgaženi od Reala, nego u dosta utakmica prije danas).
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Sad buš dobil odgovor da se opustiš jer smo na +18
  • Jos-Optimus
    10.4k
    mislim, daješ primjer ekipe koje se toliko izraubala i u nebitnoj utakmici odmara ekipu između 2 brutalne tekme u 6 dana. City je sve karte bacio na prvenstvo, a rezervnu momcad je stavio protiv drugoligaša. Super su ti usporedbe, samo veze s vezom nemaju. Inače, od mlađih je u kupu isprobavao Matea Kovačića.

a što bi trebalo nego se opustiti? Doslovce je 10 ljudi odgovorilo zašto npr. Šunta nije igrao, ali ne - velebni umovi vide ogroman problem
  • Thor
    2.5k
    Vidim ima tu jos zaostalih reakcija na covid cjepivo :lol: :lol:
  • Fan
    2.2k
    Dobro, oprosti, zaboravio sam koliko nam je ova utakmica bila bitna, evo neću više.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Prva stvar, svaka ta argumentacija je cirkularna i stoga nije uvjerljiva. "Umorni su jer su igrali prijateljski turnir" - pa igrali su u toj utakmici jer očito u startu nisi stvorio mogućnost da dobiju pola sata ovdje. A ovo s čuvanjem za finale juniorskog kupa isto moram reć da nisam za nijedan klub čuo, al aj neka bude. Druga stvar, to sve nije odgovor zašto u zadnjih xy utakmica nije nitko dobio minutažu. Treća stvar, nije pitanje (samo) zašto Šunta ili netko drugi nije igrao nego jel moguće da od 100 klinaca 15-19 godina koji jesu u klubu ne postoji niti jedan koji je zadnji krug prvenstva 5 minuta mogao dobit? Baš niti jedan? A četvrto, čak i da je netko iznio na sve solidne protuargumente (a nije), koja je korist da istom čovjeku nekoliko ljudi reply "pričaš gluposti", "opusti se" ili nešto treće? Dobiješ još val novih odgovora i u 3 stranice nema 2 pametne iznesene
  • hardek
    9.9k
    Bacim oko svakih par sati na ovu temu, preporučam svima sa probavnim problemima. Evo mene 5. put danas idem na wc.

Real Madrid spustio Pitarcha koji je igrao u Ligi prvaka prije koji dan da odigra "prijateljski turnir" ali mi smo trebali Šuntu štedit na tom istom turniru da odigra 30 minuta protiv Gorice. Kakve mentalne akrobacije
  • GOAT
    6.2k
    Evo mene 5. put danas idem na wc.hardek

Kolika je to minutaza? A tko misli na mlade?.. tebi na dusu
  • njurci10
    550
    Bas to do maloprije sam imao zacep krenuo na WC i naletio na juniora uskočio prije mene :lol:
  • Crni86
    21.3k
    Ne vezano za igru. 17 tekmi za redom smo u hnlu neporazemi. To nije nikakva slucajnost i za to trener i ekipa zasluzuju sve pohvale.
  • Sajla
    20k
    17 tekmi za redom smo u hnlu neporazemiCrni86

20 tekmi. ovo je 33. kolo, zadnji poraz je bila Istra u 13. kolu.
  • Crni86
    21.3k
    mea culpa, cinilo mi se na fejsu da je na klupskoj stranici napisano 18.

Onda jos veci respect.
  • Jos-Optimus
    10.4k
    doslovce sam ti objasnio, kao sto ti je objasnilo 10 ljudi prije i poslije. To je čisto prigovaranje da bi se nesto sralo
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k

Vjerojatno si mislio na 17 pobjeda, uz što je bilo i 3 remija, ukupno 20 tekmi neporaženi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.