• Fatos Beqiraj
    1.7k
    Taman prodjemo skupinu LP, i onda u grotlo Kranjce dodje protivnik
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Svaku najavu "ocekujemo, nadamo se, vjerujemo" možemo slobodno računat da će bit barem nekoliko mjeseci kasnije
  • Crusades
    23.5k
    Bilo bi zanimljivo popratit misaoni put od doslovno nikakvih indikacija o nekim kašnjenjima do zaključaka da se sa radovima kasni. Svaka čast.
  • Netkos
    137
    a otkuda Tomašević to zna? Jel je pričao s radnicima? Meni je susjeda koja radi u obližnjem Studencu gdje radnici kupuju parizer rekla da radovi kasne.
  • GOAT
    6.2k
    a otkuda Tomašević to zna?Netkos

Procitao je na Zoni
  • mali M
    9.8k
    vidim da su ti već dečki odgovorili... reć da će dvorane zjapiti prazne u Zagrebu može samo netko tko nema pojma kakva je situacija.. borbe i svađe za termine su od pravih sportskih dvorana do školskih dvorana.. svi termini su krcati i nemoguće je svima udovoljiti, pogotovo na uštrb profi i amaterskih sportskih klubova koji imaju iole ozbiljnije ustrojen pomladak i seniore... Tvojom teorijom možeš i zbetonirati i napraviti zgrade na terenima 90% zagrebačkih nogometnih niželigaša.. Možda i pokoji vrtić ili bolnicu...
  • Gemišt86
    373
    Apropo Naukovicevog "bad blue boysi ce biti nasuprot torcide". Na prvu sam to vise shvatio da spominje radi "blizine" u kontekstu stavljanja pleksiglasa kako bi se bolje osigurala tampon zona izmedu torcide i bbb. Ne nuzno dijametralno suprotno, pa da su jedni na sjeveru drugi na jugu. Ili su to samo moje zelje da budemo na istoku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet