• Crusades
    23.5k
    Znaci Boysima ipak jug?Dinamo iznad svih

Fakin će popizdit
  • fakin
    3.8k
    Da, velika steta jer bi Boysi na istoku donijeli nevjerojatnu popularnost i vidljivost grupi diljem Europe i svijeta.
  • crophantom
    3.8k
    pitam bez provokacije ili zajebancije, kakve grupa ima koristi od vidljivosti i popularnosti diljem svijeta?
  • Thor
    2.5k
    malo mi je taj krof za k...nekak je kratak i dost nakosen unazat! Kaj nije bilo nekih duzih krofofa za kupit?? :joke:
  • BlueVelvet
    365

jer inace ljudi ne znaju za nju.
    pa nismo mi tvrtka pa da nam treba marketing..
  • NVKOD
    11.8k
    Intervju s NaukovićemGradinamo

Kapacitet?

I na Zoni Dinamo sam gledao anketu, jednako mnogo je bilo onih koji su htjeli i 20 i 50 tisuća. Mi smo od početka ciljali na 30 tisuća. Nije sramota da nemamo veći stadion od toga, Juventus ima stadion od 40 tisuća. Na kraju će biti 35 tisuća jer je to granica za prijavu za finale Konferencijske lige. U konačnici, finalnu riječ po tom pitanju je imao Grad.

O, Zono, velika si!
  • Ludovic IX
    11.2k
    kak je krenulo, finala konferencijske lige će se igrat jednu godinu kod nas a drugu u splitu,, ko jebe druge, samo se naši stadioni smiju kandidrat za to finale
  • rioda
    15.6k

Nevjerojatno je puno priče oko tog domaćinstva finala Konferencijske lige, a meni je to žešća nebuloza iz više razloga:
    a) hoće li to domaćinstvo uopće biti prihvaćeno?
    b) kad se stadion izgradi hoće li to natjecanje uopće više postojati?
    c) graditi veći stadion zbog jedne utakmice u 10-15 godina?
  • Hnlovac
    5k

d) Opasna je sansa da u finalu konferencije budu Poljaci, Turci, Grči

Želimo li 15 000+ tih u gradu? Da pišaju po parkovima i ulicama?
  • Plavi-9
    929
    Drago mi je da je moja fraza o "radnicima s gradilišta" zaživjela iako sam ja napisao "ljudi" al dobro :rofl:
    Danas su mi rekli da je bitno da se radovi završe a licence mogu i za godinu dana :smile:
  • Mali Zeus
    20.5k
    ↪Mali Zeus malo mi je taj krof za k...nekak je kratak i dost nakosen unazat! Kaj nije bilo nekih duzih krofofa za kupit?? :joke:Thor

Bumo svi pokisli, krov tek tak reda radi bemti sve.
  • Thor
    2.5k
    Vrag ti nedjelju bez utakmice i kiše! :lol:
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Prvo finale Konfekcijske je igrano u Tirani na stadionu kapaciteta 21 tis., drugo u Pragu na stadionu kapaciteta 19 tis, trece u Ateni 32 tis... Tek od prosle godine je Wroclaw imao vise..
  • Sajla
    19.9k
    "Važno je naglasiti da Dinamo mora prihvatiti odgovornost da nam se ne dogodi da stadion opet bude zapušten.
    To je fer, jer ako su Grad i država rekli da će potrošiti 300 milijuna eura, nisu rekli "potrošit ćemo 300 milijuna eura i koliko još bude trebalo za održavanje". Ne, mi u klubu moramo postaviti stvari tako da i oni koji budu upravljali Dinamom nakon Proljećara shvate svoju obvezu prema održavanju stadiona."

Molim ekipu u Biihaću, Kninu i drugim mjestima na potezu Zagreb-Split da pognu glave jer je par otrovnih strelica poletjelo prema Poljudu :rofl:
  • jedan u nizu
    18k
    realno, grad Zagreb radi stadion, barem pola, i ima rijec u necemu.
    Ako grad zeli neki stadion gdje se moze promovirati turisticki, staviti se na scenu, uprihoditi u buducnosti, zasto ne. Vjerovatno je misljenje da ako se vec ulaze 150mil eura u stadion, da bar imaju nesto dodatno od toga u buducnosti.
    Ne vidim problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube