• plavi72
    2.5k
    Screenshot-20231221-135150-Chrome.jpg
    2.2.1991. Turnir u Mostaru igrali smo protiv Želje(pobjedili)zato smo u bijelim,sutra(3.2.1991.)igrali finale sa Zvjezdom u plavim dresovima(izgubili).
  • NORTE
    24k
    Kaj je ovo frende?! :fire:
    dZG 1980/81
    BsWmqG9.jpg

1985
    Golmanski dres zanimljiv.
    BrEpvAF.jpg

Čeči Bogdan, Stojić, Arnautović, Arslanović, Džeko, Z. Cvetković;
    Cerin, Petrović, Mlinarić, B. Cvetković, Lulić.
  • Thor
    2.5k
    Ovi dresovi,pogotovo ovaj plavi pumin mi je jebeni top topova! :heart: imal sam ga ko klinac
  • badjibadara
    9.4k
    Slikano Samsung Galaxy A16 1980/81.? :cool:
    Fotke su provučene kroz AI. Na drugoj slici samo igrači koji stoje imaju tehničkog sponzora na dresu, adidas na golmanskom je muljav, kao i grbovi, a negdje usput se zagubio i sponzor na dresu - Coppertone.
  • ZGV
    3.8k
    Uzas...molim ne koristiite jebenu AI tehnologiju, unistavate dojam
  • Fan
    2.2k
    Za drugu sliku ne znam, ali prva 1/1 nije AI.
    Edit: s obzirom na detalje koje neki ljudi znaju sa fejsa sa ove druge slike (kad je nastala i gdje), ne bih rekao ni da je ta AI.
  • NORTE
    24k
    Fotke su provučene kroz AI.badjibadara

To je preočito na drugoj fotki, ne znam čemu služi taj trend da se original fotke ubace u AI koji ih malo promijeni.
    Sve više to primjećujem i kod navijačkih fotki, čak i među fotografima koji ih objavljuju.
    Nisu to velike promjene, ali često su detalji bitni.
  • Logistika
    1.5k
    Dobio sam Modricev dres iz Milana kolega isao pa donio. Authentic verzija. Mala usporedba tog dresa i naseg castore tamnog sa d umjesto grba koji imam. Mali test sam odradio u košnji. Jesu dresovi u kojima igraju igraci identicni ovima koji se prodaju u fan shopu? Jer je dinamov barem duplo deblji po materijalu. S obzirom da termin nogometni nisam imao godinama pa sam brzinski test na oba odradio koseći kao test 10ak minuta. U dinamovom sam prokuhao za 5 minuta. Ajde nasem ne ide u korist tamna boja pa sunce UPRŽI u njega...na to sto je Milanov tanji,tim je i puno laksi. Dres je laksi od potkosulje,bas bas ugodan za nositi. Nisam neki kolekcionar dresova,nezz kakvi su ostali klubovi europski. Ali kladim se da dobiju premium premium opremu,materijale i sve od firme koju odaberu. Samo hocu reci. Da nasi ako igraju u identicnim dresovima kao u fan shopu da je to kuhanje žestoko :) mozda su ove sezone nesto tanji laksi nisam ih nosio
  • petkove škarice
    186
    nas proslogodisnji dres imas osjecaj kao da je vreca za smece jer smo bili 3. kategorija opreme castoreu, ove godine smo 2. kat i iduce smo 1. kategorija te ce dres bit jos laksi i bolji od ovogodisnjeg sto se tice materijala

A milan bi rekao da ima najbolju mogucu opremu pume jer su im jedan od glavnih klubova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.