• ZrnTSCHeZ
    1.9k
    Smatra li još netko da je preglupo postavljen termin utakmice s hajdukom(16h)?Agramc

Idealan termin i za dolazak i za povratak doma svima koji dolaze van ZG prstena, idealan zbog vremenskih uvjeta, idealan jer su na Maxu tekme ljepše po danu nego mraku
  • BecharurokkuL9
    10
    Jel se zna što će biti s ovim žetonima za čaše koje imamo?
    Znam da sam na nekoj tekmi vidio da se oni budu vraćali zadnjih par domaćih tekmi, ili ostaju za sljedeću sezonu.
  • ZGV
    3.8k
    Evo vam raspored direktnih vlakova za Osijek taj dan.
    Postoji i opcija do Strizivojne, pa presjedanje.
    Whats-App-Image-2026-04-30-at-14-56-58.jpg
  • NKDZ86
    8.1k
    + možda vas i domaćini dočekaju na stanici :rofl:
  • NORTE
    24k
    Protiv Gorice valja odmorit kartonirane i priliku dati igračima s klupe, a onda u derbiju najjače snage pred finale kupa.

U zadnja dva kola opet klupa i mladi igrači, svima dat priliku.

Gorica:

Hoxha - Bakrar - Topić
    Soldo-Bennacer-Šunta
    Tabinas-Teofil-Zebić-Valinčić
    Filipović

Klupa: Varela, Lisica i ostali iz prvih 11

Ostali kojima dati minute do kraja sezone:
    Mikić, Cordoba, Nevistić, Zagorac,
    Horvat, Šutalo, Žaja, Radoš
  • fakin
    3.8k
    rekli su zadnje 2 tekme da ce vracati novce za žetone. To su sad hajduk i loksa. Bilo bi lijepo da klub prije utakmice izda obavijest vezano uz to
  • ZrnTSCHeZ
    1.9k

Nakon VŽa sam mijenjal žetone za gomilu čaša pa me na blagajni odgovarali od toga objašnjavajući da od sljedeće tekme može zamjena i za lovu...al rek'o samo ti meni trpaj čaše u torbu

Tak da, valjda je onda potvrđena info da bude moguće "prodati" žetone
  • Dadox
    1.4k
    nije Livaković došao sjediti na klupi nego braniti 6 mjeseci pred SP…Svaku moguću tekmu.
  • ZG plavi 01
    177
    Evo index je krenuo vec "DINAMO MOZE NA PRVAKA BiH u KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA"
  • NerminB
    1.3k

Na dodikovu prciju* pa juniori bi ih pregazili
  • KtcGoat
    4.4k
    Evo index je krenuo vec "DINAMO MOZE NA PRVAKA BiH u KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA"ZG plavi 01

Da sam urednik dao bih tom novinaru momentalni otkaz za takav benigni i amaterski naslov.

To treba ici nekako ovako:"MOGUC OKRSAJ DINAMA I DODIKOVIH CETNIKA,REGIJA STRAHUJE OD NAJCRNJEG SCENARIJA"
  • JMastermind
    1.5k
    To treba ici nekako ovako:"MOGUC OKRSAJ DINAMA I DODIKOVIH CETNIKA,REGIJA STRAHUJE OD NAJCRNJEG SCENARIJA"KtcGoat

***SKANDAL*** \ ***UŽIVO*** / ***SISE***
  • BBBaranja
    4.7k
    Imam jednu "ekskluzivu" s jučerašnje plave noći iz Požege,gosp. Pavličić-Bekić je pozvao sve na zadnje kolo i proslavu naslova te naglasio da će djeci ulaz biti besplatan.
    Zeko je pak najavio uzimanje kupa :smile:
  • Dzoni
    5.3k
    Clean sweep nagrada HNLa, prvi put ikada
    Dion Drena Beljo igrač mjeseca
    Mario Kovačević trener mjeseca
    Luka Stojković strijelac najljepšeg gola kola
    Ivan Filipović vlasnik najljepše obrane kola
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    https://youtu.be/q9yydo9ZKlk?is=-lWZXZ57TQ0g_Aqj

Kad se sjetim ovog videa, ko da je bio prije 100 godina. Ove godine nadam se opet dupla kruna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet