• Agramc
    101
    @Minken Bojna onda jebiga :sweat:
  • pešća
    1.3k
    Zna se za to kako i mi i Riječani idemo praktički istom rutom do Osijeka, ne znam kako policija misli to organizirat. Nego frendu i meni palo na pamet za vlak, ovakva situacija bi bila idealna za to. Popunio bi se odmah. Može i HŽ prepoznat trenutak pa uvest dodatne linije.
  • Droljo
    27.2k

Do Kutine se budeš vozio oko 2 sata. Pa procijeni sam...
  • pešća
    1.3k
    Piše na internetu 5 do 6 sati da je vožnja iz Zagreba do Osijeka. Lako se ubije vrijeme u vlaku sa ekipom.
  • Droljo
    27.2k

Ja sam jednom išao na tekmu u Osijek vlakom i presjedalo se na stanici Strizivojna vrpolje. Teško je bilo za doći tamo a nazad nemoguće...
  • rioda
    15.6k
    Zna se za to kako i mi i Riječani idemo praktički istom rutom do Osijeka, ne znam kako policija misli to organiziratpešća

Pa vjerojatno će njih, s obzirom na brojku, na određenom punktu autoceste prije Zagreba (Lučko?) grupirati i sprovoditi po grupama do stadiona. Bilo je već finale s njima u Varaždinu, ne sjećam se da je bilo previše problema
  • Crusades
    23.5k
    Bilo je već finale s njima u Varaždinurioda

I u Puli.
  • GOAT
    6.1k
    Nego frendu i meni palo na pamet za vlak, ovakva situacija bi bila idealna za to.pešća

Onda je najbolje krenuti večeras i taman stignete na drugo poluvrijeme :lol:
  • austrijanac
    10.9k
    @Droljo na Banovoj Jarugi sprema gablec svima nama kaj putujemo
  • Droljo
    27.2k

Šta bi se vozio do banove. Stanite dvije stanice prije...
  • Dr Hofmann
    5.5k
    HŽ-om do Osijeka na finale bi bila teška romantika, ali kao skoro svakodnevni korisnik usluga Hrvatskih željeznica ne da ne bi došli do Osijeka na vrijeme već bi vjerojatno od Sesveta morali na buseve.
  • Jurki
    24.6k
    Dan prije pa negde prespavati.. fino oblokavanje vecer prije.. drugi dan chilanje do tekme.
    Treba biti dobro bazdaren.. al treniralo se ove sezone :rofl:
  • BBBaranja
    4.7k

Screenshot-20260429-195950-Facebook.jpg

Poznajem lika iz viđenja,kažu da je dobar smještaj..blizina grada pa ko voli nek izvoli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet