• NORTE
    27.9k
    znaci istok i zapad za finale kupa idu u slobodnu prodaju preko sustava hns-a? — bbb medimurje

Ovo je tema hnl, a ne kup ili ulaznice.
  • NORTE
    27.9k
    Ne vidim način na koji bi se oni mogli dignuti do razine gdje su bili 2023., recimo, kad su imali Leku za trenera i po imenima jako dobar roster. Ući će možda par miljki da plate režije, ali više od toga ne očekujem. A s druge strane, ako je gledati već sada razdvojenost u mišljenjima oko ovoga, moglo bi doći do poprilično jakog rascjepljenja među tovarskim pukom, a ako im Vidoševićevska struja opet uđe u klub, mislim da svi ovdje skupa možemo opet početi slaviti jer znamo kako je to zadnjih par puta završavalo. — Paggini

Ne bih ja bio tako pesimističan za gubu.
    Naravno daleko su oni još od dinama, ali sigurno ide euforija poslije sezone.
    Mi imamo svoj mir, a oni tek trebaju napraviti neki rezultat, a pitanje je hoće li uspjeti, ni ulaganja ne garantiraju ništa.

Mislim da će to biti slična euforija kao s Lukšom.

Sponzor će najvjerojatnije dobiti glavnu poziciju na dresu i pozicije u upravi.

Udruga u ovome sigurno vidi priliku, ali ne želi se odreći upravljačkih prava nego biti dio priče, brati vrhnje tuđih ulaganja i tvrditi da je to sve zahvaljujući njima i njihovom "modelu".

Cilj ulagača će svakako biti pojačavanje momčadi i ulazak u europu.
    Dugove valjda planiraju sanirati od prihoda, a ne ih otplaćivati svojim početnim ulaganjima.

95% Grobara će odmah klicati hdzovcima ulagačima, kao što bi 100% njih klicalo i opjevalo zdravka da je njima donosio titule.

Što se tiče uređenosti, do nje oni mogu relativno brzo doći, posebno u ovakvoj ligi gdje svi potezi idu njima u korist.

Posjeduju sve medije, predsjednik saveza je njihov igrač, njihov sponzor 'vodi' ligu, uprava će im biti politički moćnici slizani s vrhom pravosuđa.

Režimlija na steroidima.
  • sport
    6.2k
    Pošto je HNK Hajduk dobio licencu za 2026/27.godinu onda zadovoljava kriterij prosudbe sigurnosti stadiona infrastrukturnih kriterija pa nas valjda više neće zamarati sa "nesigurnošću" stadiona i opasnosti za gledatelje.Sad se možemo u miru okrenuti čitanju o milijunima ukrajinskog investitora pred vratima Poljuda.
  • Bryan
    182
    Ako im ovi rusi,ukrajinci,kazahstanci,ili firme iz nekih stanova, upumpaju preko HDZ-ovog terenskog radnika neki navodno veliki novac bar nećemo morat slušat više njihove prosere o moralu i o neuplitanju politike.
    Nadam se da UEFA ima neko mišljenje o tome jer su pod njihovom nadzorom a sigurno od HNS-a ne možemo očeekivat da napravi nešto slično onome kaj radi FA savez kad ne dozvoljava da bogati vlasnici engleskih klubova odjednom utrpaju silan novac u svoje igračke.
  • Hnlovac
    8.3k
    Apsolutno ćemo i dalje slušati

Likovi će samo naći nešto novo i upakirati sve u celofan. Pa njihova egzistencija zadnjih 20 godina ovisi o prozivkama o moralu
  • Jurki
    28k
    Dajte ljudi pa kakvi veliki novci?
    Ak mi moze netko reci gdje se to samo dođe i da ce mi neko dati pare. Cak nebi trazio puno.
  • Mathiasovi Chageri
    9.8k
    Otkud se barata sad s ovim ciframa od 50 milijuna eura za 4 godine, pa to je 12 milja godišnje?

Nisam nigdje vidio konkretan iznos nego Silovljevo izvlačenje cifre iz ničega, na temelju izjave da će se uložiti u momčad potreban iznos da bude konkurentna Dinamu?

Bilo kako bilo, ako se zaista radi o ozbiljnom investitoru koji je odlučio uložiti više novca u Hajduk nego što ulaže u Galatasaray, onda tu mora biti nešto više od pukog interesa za klub koji jedva preživljava, stadion se raspada, a sve kategorije kluba treniraju na jednom travnjaku.

Ne bi me čudilo da čim investitor uđe u klub, da se uskoro prestane pričati o zaštićenom spomeniku kulture, vrhunskom postignuću arhitekture, da svi krenu puhati u rog novog stadiona na mjestu Parka Mladeži, a da Poljud magično postane novi luksuzni kvart na odličnoj lokaciji.
  • Sajla
    25k
    "Kao što je nebitno tko je čiji zet i s kim se druži. Bitno je samo što to znači za Hajduk."
    i sve što ste ikad trebali znati o klubu iz Splita, Silov je sažeo u ove dvije rečenice.
  • vjeko1701
    30.3k
    Likovi će samo naći nešto novo i upakirati sve u celofan. — Hnlovac

Politika brale? Odkad je politika da iskusni lovaši ulažu u najjači brend u Hrvatskoj i šire? Pa ko ne bi tija uložit u 'ajduka?
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    I navijači Partizana trube o Gaspromu, Vučiću, Beogradu na vodi i City grupaciji a Zvezda niza titule i Lige prvaka. Te fore ko je jeban a tko je pošten ne prolaze više u modernom nogometu, bilo s naše bilo s njihove strane
  • superhik
    13k
    Sudar dva najveća sranja iz svijeta financija i nogometa: kripotovalute i Hajduk.
    Što može poći po krivu.
  • rokikaciga
    18.9k
    Raketa odjednom zeli jacu funkciju u klubu. Mozda novi NFT Rakitic x Hajduk i Uskok istrage 2028 godine.
  • Jurki
    28k
    Vec slazu listu igraca na koje ce odmah u prvoj sezoni skuriti 50 milja eura. :rofl: :rofl:
  • emilperska
    19k
    Vec slazu listu igraca na koje ce odmah u prvoj sezoni skuriti 50 milja eura. :rofl: — Jurki

Netko čita sportnet hehe..

Nestao otpor ukrajinsko ruskom kapitalu. Sad gledaju hoce ić u finale KL ili EL i gdje će kamp bit..

Dileme idu u smjeru da li je bolje dovesti igrače poput Šotičeka i Jagušića ili Bašića i Bradarića..

JER MI SMO PRVACI! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.