• NORTE
    23.9k
    znaci istok i zapad za finale kupa idu u slobodnu prodaju preko sustava hns-a?bbb medimurje

Ovo je tema hnl, a ne kup ili ulaznice.
  • NORTE
    23.9k
    Ne vidim način na koji bi se oni mogli dignuti do razine gdje su bili 2023., recimo, kad su imali Leku za trenera i po imenima jako dobar roster. Ući će možda par miljki da plate režije, ali više od toga ne očekujem. A s druge strane, ako je gledati već sada razdvojenost u mišljenjima oko ovoga, moglo bi doći do poprilično jakog rascjepljenja među tovarskim pukom, a ako im Vidoševićevska struja opet uđe u klub, mislim da svi ovdje skupa možemo opet početi slaviti jer znamo kako je to zadnjih par puta završavalo.Paggini

Ne bih ja bio tako pesimističan za gubu.
    Naravno daleko su oni još od dinama, ali sigurno ide euforija poslije sezone.
    Mi imamo svoj mir, a oni tek trebaju napraviti neki rezultat, a pitanje je hoće li uspjeti, ni ulaganja ne garantiraju ništa.

Mislim da će to biti slična euforija kao s Lukšom.

Sponzor će najvjerojatnije dobiti glavnu poziciju na dresu i pozicije u upravi.

Udruga u ovome sigurno vidi priliku, ali ne želi se odreći upravljačkih prava nego biti dio priče, brati vrhnje tuđih ulaganja i tvrditi da je to sve zahvaljujući njima i njihovom "modelu".

Cilj ulagača će svakako biti pojačavanje momčadi i ulazak u europu.
    Dugove valjda planiraju sanirati od prihoda, a ne ih otplaćivati svojim početnim ulaganjima.

95% Grobara će odmah klicati hdzovcima ulagačima, kao što bi 100% njih klicalo i opjevalo zdravka da je njima donosio titule.

Što se tiče uređenosti, do nje oni mogu relativno brzo doći, posebno u ovakvoj ligi gdje svi potezi idu njima u korist.

Posjeduju sve medije, predsjednik saveza je njihov igrač, njihov sponzor 'vodi' ligu, uprava će im biti politički moćnici slizani s vrhom pravosuđa.

Režimlija na steroidima.
  • sport
    5.9k
    Pošto je HNK Hajduk dobio licencu za 2026/27.godinu onda zadovoljava kriterij prosudbe sigurnosti stadiona infrastrukturnih kriterija pa nas valjda više neće zamarati sa "nesigurnošću" stadiona i opasnosti za gledatelje.Sad se možemo u miru okrenuti čitanju o milijunima ukrajinskog investitora pred vratima Poljuda.
  • Bryan
    94
    Ako im ovi rusi,ukrajinci,kazahstanci,ili firme iz nekih stanova, upumpaju preko HDZ-ovog terenskog radnika neki navodno veliki novac bar nećemo morat slušat više njihove prosere o moralu i o neuplitanju politike.
    Nadam se da UEFA ima neko mišljenje o tome jer su pod njihovom nadzorom a sigurno od HNS-a ne možemo očeekivat da napravi nešto slično onome kaj radi FA savez kad ne dozvoljava da bogati vlasnici engleskih klubova odjednom utrpaju silan novac u svoje igračke.
  • Hnlovac
    5k
    Apsolutno ćemo i dalje slušati

Likovi će samo naći nešto novo i upakirati sve u celofan. Pa njihova egzistencija zadnjih 20 godina ovisi o prozivkama o moralu
  • Jurki
    24.6k
    Dajte ljudi pa kakvi veliki novci?
    Ak mi moze netko reci gdje se to samo dođe i da ce mi neko dati pare. Cak nebi trazio puno.
  • Mathiasovi Chageri
    8k
    Otkud se barata sad s ovim ciframa od 50 milijuna eura za 4 godine, pa to je 12 milja godišnje?

Nisam nigdje vidio konkretan iznos nego Silovljevo izvlačenje cifre iz ničega, na temelju izjave da će se uložiti u momčad potreban iznos da bude konkurentna Dinamu?

Bilo kako bilo, ako se zaista radi o ozbiljnom investitoru koji je odlučio uložiti više novca u Hajduk nego što ulaže u Galatasaray, onda tu mora biti nešto više od pukog interesa za klub koji jedva preživljava, stadion se raspada, a sve kategorije kluba treniraju na jednom travnjaku.

Ne bi me čudilo da čim investitor uđe u klub, da se uskoro prestane pričati o zaštićenom spomeniku kulture, vrhunskom postignuću arhitekture, da svi krenu puhati u rog novog stadiona na mjestu Parka Mladeži, a da Poljud magično postane novi luksuzni kvart na odličnoj lokaciji.
  • Sajla
    20k
    "Kao što je nebitno tko je čiji zet i s kim se druži. Bitno je samo što to znači za Hajduk."
    i sve što ste ikad trebali znati o klubu iz Splita, Silov je sažeo u ove dvije rečenice.
  • vjeko1701
    24.1k
    Likovi će samo naći nešto novo i upakirati sve u celofan.Hnlovac

Politika brale? Odkad je politika da iskusni lovaši ulažu u najjači brend u Hrvatskoj i šire? Pa ko ne bi tija uložit u 'ajduka?
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    I navijači Partizana trube o Gaspromu, Vučiću, Beogradu na vodi i City grupaciji a Zvezda niza titule i Lige prvaka. Te fore ko je jeban a tko je pošten ne prolaze više u modernom nogometu, bilo s naše bilo s njihove strane
  • superhik
    12.4k
    Sudar dva najveća sranja iz svijeta financija i nogometa: kripotovalute i Hajduk.
    Što može poći po krivu.
  • rokikaciga
    13.3k
    Raketa odjednom zeli jacu funkciju u klubu. Mozda novi NFT Rakitic x Hajduk i Uskok istrage 2028 godine.
  • Jurki
    24.6k
    Vec slazu listu igraca na koje ce odmah u prvoj sezoni skuriti 50 milja eura. :rofl: :rofl:
  • emilperska
    15.7k
    Vec slazu listu igraca na koje ce odmah u prvoj sezoni skuriti 50 milja eura. :rofl:Jurki

Netko čita sportnet hehe..

Nestao otpor ukrajinsko ruskom kapitalu. Sad gledaju hoce ić u finale KL ili EL i gdje će kamp bit..

Dileme idu u smjeru da li je bolje dovesti igrače poput Šotičeka i Jagušića ili Bašića i Bradarića..

JER MI SMO PRVACI! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube