• rioda
    16.7k
    Pirić ima dobre reference, postao je predsjednik i suvlasnik Arsenala iz Kijeva, obećao je izgradnju stadiona, a klub se nakon godinu-dvije ugasio :lol:
  • Jurki
    25.6k
    Bilo bu jako zanimljivo pratiti kak se budu stvari razvijale.. al eto ja mu zelim da i dole ponovi isti uspjeh :rofl:
  • Zagreb1992
    3.5k

Problem je nastao u deficitu grada koji više ne može toliko financirati klub kao što oni žele ..A ne očekujem njihovu reakciju nikakvu jer bi šupak prodali za naslov
  • Jurki
    25.6k
    a jebiga ako ponovi isti uspjeh kao u Arsenalu... to bi tek bila sapunica.

Sad na stranu sve.. al da u Hrvatskoj budes konkurentan treba minimalno 20 mil eura sponzorskih euronovcica.
    To nitko ne moze dobiti.
  • Zagreb1992
    3.5k

Ma neće ...ovdje mu je veća baza navijača nego tamo...Inače nakon ulaska Pirića očekujte kroz neko određeno vrijeme i država pomaže oko stadiona
  • modri-kibic
    1.5k

To mu želim i sada
  • bbb medimurje
    5.1k
    znaci istok i zapad za finale kupa idu u slobodnu prodaju preko sustava hns-a?
  • BBBaranja
    4.8k

Birati istok ili zapad u slučaju brze rasprodaje juga?!
  • criticus
    8.1k
    Birati istok ili zapad u slučaju brze rasprodaje juga?!BBBaranja

Da. :lol:

Moj je savjet - svejedno samo da si što bliže jugu.
  • BBBaranja
    4.8k

Nisi me shvatio,mislio sam pitati koju tribinu birati u slučaju brze rasprodaje juga?
    Zapad ili istok?
    Ali sto kazes bitno da je blizu juga..
  • criticus
    8.1k
    Ma skužio sam nego sam bacio lošu foru.
  • ZG plavi 01
    314
    Bas me zanima kako ce to policija logisticki organizirati posto inace kad dolazi 1700 gostujucih navijaca se zatvara pola grada i drzi se ljude 2 sata nakon utakmice na parkingu, a sad im jos dolaze 2 skupine navijaca i to iz istog smjera
  • Ludovic IX
    11.8k
    Naravni da je intenzitet u ovoj ludoj tekmi u Parizu bar tri puta jači nego u hnl tekmama ali mene muči druga stvar a to su opet sudacki kriteriji-ovi igraju na nož, sve frca ali nema padanja bez veze a ako i padneš u guranju, nema faula. Kod nas, pogotovo protivnici dinama koji nisu navikli igrat većim intenzitetom, padaju na najmanji dodir i sudac to u 95% sudi protiv dinama. Time nas ostecuje svaku tekmu za par prilika koje bi proizašle iz toga.
  • Neron53
    2.6k

Kao i prije nekoliko godina u Vinkovcima, organizirat ce prihvat i pratnju na/sa dva razlicita izlaza sa autoputa i nadati se da ce ljudi biti poslusni i slijepo slijediti njihove upute.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.