• Turopolec
    23
    Ja sam od podizvođača dobio informaciju da gradnja malo kasni te da će stadion biti gotov krajem veljače. Tek tada bismo mogli u licenciranje...
  • jedan u nizu
    18k
    Pa naravno, sve je divno i krasno kod nas. Zasto bi samo o pozitivi pisali? Ajmo izmisliti malo negative.

Titula je tu, igraci su tu, transferi su top, lova je top, predsjednik je top, uprava je top, clanstvo raste, navijaca je sve vise. Akademija je dobra.
    Sve je super i ide prema jos bolje.

AJMO POCETI SRATI PO NECEMU CEMU JOS MOZEMO SRATI - O STADIONU!!

Nakon sto se isfura prica o Kranjci, vjerovatno ce se pisati o kvaliteti mesa u cevapima ispod zapada.
    Germanijak doznaje: ''Cevapi na Maksimiru nisu od ciste junetine, navijaci spremaju bojkot na plavi korner''
  • deda
    45.1k
    Nemamo se mi tu što posebno sekirati. Gradnja ide kako ide. Ako bude kasnilo mjesec-dva, a Bože mili, nije da će nam to baš tako veliku ulogu igrat. Ako i kasni to sigurno nije zbog sredstava već zbog tehničkih razloga.

Meni je tak svejedno hoćemo se tamo preselit 1. veljače ili 1. travnja.
  • prefontaine
    8.3k
    stadion napreduje vrhunski, rekli su teški građevinski radovi da će biti gotovi do 6. mjeseca. negdje u 10. mjesecu bit će gotovi svi radovi i onda se čeka dokumentacija koji mjesec tako da vjerojatno početkom godine igramo kako je više puta i rečeno.fakin

Je li s tobom sve ok? Živo, zdravo?
    Preoptimističan si mi za svoje standarde.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ima tko kakav info od radnika još?
  • Marktwain
    1.4k
    Iz prve ruke, prešli su na Maraskin pelin.
  • shameless86
    1.7k
    imam info da danas gablaju 20 dkg tirolske,sir,majoneza,talijan..
  • C@ptain Koons
    428
    tirolska?? Ja sam čuo da je parizer u igri..
  • Mali Zeus
    20.5k
    ↪Mali Zeus imam info da danas gablaju 20 dkg tirolske,sir,majoneza,talijan..shameless86

Jogurt ništa?
  • shameless86
    1.7k
    kaj god da je,nisam godinama jeo podrigusu,majonezu u talijanu..sutrašnji dorucak riješen
  • Droljo
    27.2k

I čokoladno mlijeko :vomit:
  • JMastermind
    1.4k
    Iz prve ruke, prešli su na Maraskin pelin.Marktwain

Bože sačuvaj. Još mi samo reci da su prešli na Karlovačko, a onda mislim da moramo tražiti novog izvođača.
  • GOAT
    6k
    Ima tko kakav info od radnika još?Mali Zeus

Imaju pauzu trenutno ali uskoro donosimo vijesti sa terena (doslovno terena)
  • The Undertaker
    9.8k
    Postoji nešto što se zove Zakon o gradnji (zadnje izdanje 01/2026.) koji regulira gradnju ovakvih objekata kao što je stadion i koji propisuje da se objekt može staviti u funkciju tek kad se izda uporabna dozvola a ona se izdaje tek ako građevina uspješno prođe tehnički pregled. To su zakonske kategorije a ne proizvoljna tumačenja i naklapanja. Većina ugovora koji se sklapaju sa glavnim izvođačem sadrži uvjet da zgrada mora proći tehnički pregled da bi tvrtka izdala okončanu situaciju i ''završila gradnju''. Uspješno obavljen tehnički pregled je dokaz da je zgrada izgrađena prema glavnom projektu odnosno da se može izdati uporabna dozvola.
  • mali M
    9.8k
    Meni je tak svejedno hoćemo se tamo preselit 1. veljače ili 1. travnja.deda

moram priznati, bez obzira što sam bio skeptik, vidim da se lijepo gradi, fakat dobro napreduje, ali tu se slažem skroz... mjesec dva sim tam ćemo preživjeti... fakat smo na našem černobilcu već desetljećima i sad ćemo se za koji mjesec kilaviti i duriti... nek ga samo fino završe, ja čak uspijevam neke ljude dobiti natrag na stadion, kakti za Kranjču, al budem ih ja i prije na Maks uspio.. igrat ću na kartu empatije da više nebu mogli nikad na sjeveru biti pa je sad ili nikad!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet