• C@ptain Koons
    431
    Ispada da tuđi čovik ipak počinje razumit tu jjjjjubav prema ajduku
  • crophantom
    4.8k
    a tog investitora u Split dovodi ova grupa akademika. Nećemo politiku u našu butigu!!!!!!!!

a9iPlkk.jpeg
  • GOAT
    8k
    "Nekoliko tvrtki iz Ukrajine, Kazahstana i Uzbekistana spremno je ući u taj projekt."crophantom

Zvuci kao da se snima Borat 3, ali najjace mi je ovo "nekoliko", dakle pojma nemaju o broju a ne znaju ni imena tih firmi. Doci ce par nas pa cemo bit sponzori ae brale

Sad im treba jos neki iz send 2-3 years Dagestan i kompletni su
  • Keyser Soze
    19.5k
    @emilperska Tvoje mišljenje o ovom? :smile:
  • Droljo
    28.5k
    Zanimljivo kako kada novinari pišu o nama nemaju pojma pa moraju izmišljati a kad pišu o njima uzima se sve zdravo za gotovo i već se zna epilog svega. Naravno raspad kroz godinu dana...
  • Jurki
    25.6k
    Vidjeli smo vec na x primjera kak to zavrsi kad strani investitori dođu u nase klubove.
    Šibenik - Kolumbijci i Švabe - klub bankrotirao.

Osijek - Mađari ih iskoristili ko narajcani tinejdzer sobaricu. Jedini plus kaj su dobili stadion. Buducnost diskutabilna.

Jedino ko koliko toliko dobro radi su Baski u Istri, a i ta Istra s obzirom na proracun podbacila ove godine.

Svi su ludi utrpavati pare u vricu bez dna.
    Jos jedna lipa prica u nastajanju.
  • Noel
    21.6k
    Znači kolko sam skužio, HDZ i politika ne samo da im pomažu preko HNSa i sudaca da budu drugi, nego im sad i nalaze preko svojih veza i miljea i "investitore".

Kaj je sljedeće, Rakitić ili Pletikosa ministar sporta i obrazovanja?

Kakav raspali i mali klub. Šprda se sa njima ko hoće..

Projekt Hajduk pokušaj 22.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    A što ako uspiju?
  • superhik
    12.6k
    i to s velikim novcembbb medimurje

Dobro je, već sam mislio da je samo mali novac u pitanju.

a magarci više nisu toliko glupi da im se opet prodaje ista magla.Klenx

Nikad ne podcjenjuj naivnost magaraca.
  • NORTE
    24.6k
    Miško intervencijom ishodio Rijeci dan odmora više pred finale kupa.
    Rijeka doma s Vukovarom koji do tad možda već ispadne, a dinamo dan kasnije igra derbi.

Rijeka na Rujevici igra protiv Vukovara 1991, kluba koji bi do tada mogao i matematički ispasti iz lige, pod uvjetom da ove subote izgubi od Osijeka.

Kako je vidljivo na službenim stranicama HNL-a, utakmica Rijeka - Vukovar 1991 prebačena je na petak 8. svibnja s početkom u 20:00. Riječ je o terminu koji je prvotno bio rezerviran za dvoboj Varaždina i Lokomotive, no zamjenom termina Rijeka je dobila dodatni dan za pripremu finala Kupa u odnosu na Dinamo.
  • superhik
    12.6k
    Nije kum dugme
  • Crni86
    22.1k
    Sve transparentno
  • emilperska
    16.4k

Financijski ozbiljna priča. Ali financijski ozbiljna priča je i ulazak Rusa u Goricu o čem znam ponešto više, ali nije za javni forum. Pa eto nije Gorica ni financijski ni sportski prosperirala nešto ekstra tim ulaskom zasad.

U podrijetlo ovog ukrajinskog ruskog novca neću ulaziti. Ali kada netko daje tu sumu novca koja se spominje u medijima, nešto mora dobiti zauzvrat. A to svakako nije ime središnjeg sponzora na dresu. Riječ je onda ili o ulasku vlasničku strukturu ili pozajmicama s priličnom kamatom. Samo u njihovom paralelnom svijetu na koji ih je naučio dubrovački trubadur pare rastu na drveću, padaju iz helikoptera i ne moraju se vratiti vlasnicima.

Biti će zanimljivo pratiti ishod svakako. Ja osobno ne mogu zamisliti boljševike iz zadruge da se odriču svojih prava i povlastica.
  • Danko
    3.2k
    Jel to ovaj pirić?

Messenger-creation-3816-C429-F258-4-E3-A-9-DEC-C0-F353900-FE5.jpg
  • Ludovic IX
    11.8k
    u vlasničku strukturu ne mogu ući osim da im split proda svoje dionice a tam to neće proći jer će izgubit izbore iduće ako ne dođe prije do nereda. Tovarska udruga im neće prodat također..

taj pirić je izjavio da bi on bio predsjednik u tom slučaju i upravljao novcima.. neznam jel to neki altruizam ili bi se očekivao neki povrat ipak. što se men tiče, nek dođu i ulože pare.. sam bi naše poguralo da budu još pametniji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.