• Mali Zeus
    20.5k
    Jako mi se sviđa kako ovaj dečko igra, jako jako. Kad je ušao unio energiju u našu igru, probijao, driblao, pucao, izvrsna asistencija za Belju.
  • Crni86
    21.2k
    stojke pokazuje sve vise da moze odradivai box to box verziju. Uz jos malu dozu odgovornosti za hnl dovoljno, a onda vidovica gurat uz njega i misica. Ono sta smo jucer i gledali.

Mali je spaner. Svaki potez vidis da ima magiju u nogama. Nasprem Hoxhe lijevo izgleda kao avion ali samo zato jer zna odigrat s momcadi dvije suvisle akcije, zna on i proc, ali jednostavno kuzi igru. Nekak mi se cini da bi na osmici bio jos duplo bolji. Pogotovo u jacim tekmama.
  • bazooka93
    215
    i Modric je igrao 10 i krilo pa su ga stavili na 8 i ostalo je povijest.
    Zelim istu srecu Vidovicu i Stojkovicu jer danas rijetke ekipe igraju s klasicnom 10kom.
  • Krizy
    71.1k
    Doveli ga za sitniš (1.2M €).
    Do polusezone su ga svi pokopali, ali sam i dalje vjerovao u njega jer je kompletniji igrač od Hoxhe.

Odlično proljeće, u 936 minuta upisao je po pet golova i asistencija.
  • Crusades
    23.5k
    Kaj bi tek bilo da je redovno igrao prošlu sezonu.... šteta kaj je Bayern tražio prevelike novce pretprošlo ljeto, uvjeren sam da bi eksplodirao da je imao kontinuitet.
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Bilo nas je nekoliko koji smo u njemu vidjeli igrača za Dinamo,još od prvog mandata. Drago mi je da je dobio šansu. Ne samo kao igrač,nego i vrhunski karakter . On će iz kola u kolo biti sve bolji. A sa Beljom ima vrhunsku saradnju. Imam osjećaj da se mogu naći zatvorenih očiju njih dvojica
  • Noel
    20.9k
    Odlično proljeće, u 936 minuta upisao je po pet golova i asistencija.Krizy

Ko Pjaca prošle sezone u 34 nastupa u HNLu.
  • podravskimodrikibicPMK
    41
    jako jako se podcjenjuje Pjacina prosla sezona a posebno vaznost golova i asistencija (koje su nas lako mogle dovesti do prolaska u LP i osvajanja lige), krecemo od Qarabaga 2 gola (uzeo ekipu na pleca i uveo nas u LP) pa Slovan 2 asistencije pa 2 gola u zadnje 2 tekme prije zimske stanke kad je sve gorilo, gol Milanu gol i asistencija Gorici za pobjedu 3-1, gol za pobjedu protiv Rijeke 1:0 i naravno asist za Kuleta na poljudu

Jesmo li imali ijedan imalo slican Vidovicev moment ove sezone? Oke gol na poljudu, dalje?

Stvarno nist protiv Gabriela dapace ali ne podrzavam spustanje posebno dragog mi Pjace da bi se druge diglo
  • Noel
    20.9k

Nemam ni ja ništa protiv Pjace osobno ali je bio očajan prošle godine u HNLu. Lisica, Hoxha i Vidović i Bakrar pokazuju da sa doziranom minutažom u HNLu sva četvorica kao krila su isporučili brojke kakve je Pjaca imao prošle sezone u punoj minutaži.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet