• nkdz
    1.2k

A jebeš me. Bio sam prije 15 minuta i kaže ženska rasprodano.
    Još sam prije bacio oko po policama i nisam vidio
  • Mihael2305
    2k

Ne znam jesi li išo u fan shop il d truck. U d trucku ima šalova, možda i pokoja polo majica. D truck se nalazi odmah unutra ispod zapada dolje s desne strane
  • nkdz
    1.2k

Bio sam u shopu. Di je d truck, ja sam izgleda čorav i nisam ga skuzio?
  • modri-kibic
    1.5k

d truck ti je bio ispod zapada, da se može kupovati unutar stadiona
  • rakurs
    2.8k
    D truck je jučer pod poluvremenom bio mjesto okupljanja svih onih koje su zavarali vremenski uvjeti :rofl: svi su navalili po hudice i jakne, vjetar nas je baš sjebao jučer, pogotovo nas nadobudne u kratkim rukavima :sweat:
  • nkdz
    1.2k

Thx, uspio sam šal kupiti prije tekme u shopu
  • mlinchica
    5.8k
    Isto sam kupila šal u D trucku pod zapadom, dok je vani bio ogroman red ispred shopa.
    Kaže dečec tamo, stanite u red, a ispred 2 osobe. :grin:
    Zato se u redu za cugu stajalo 15ak min, sat vremena prije tekme.
    Respect za raniji dolazak!

A ova ekipa je ponijela lijepi broj dresova u svijet.
    Možda iz McK kraja?

IMG-0379.jpg
  • Paggini
    80.9k
    Jebote čak i Jason Statham nosi naš dres
  • javolimtebejako
    4.8k
    na fejsu mi je jutros izletio video od nekih Škota, bili su na zapadu gore. a na redditu jucer je bila objava da dolaze njih 9 frendova iz Manchestera. napisao je "We are 9 English friends all from Manchester and all support United except one piece of shit who supports city." :lol: to su vjerojatno oni na neku momacku dosli jer ovaj na dresu ima "best man"
  • mlinchica
    5.8k
    :lol: ovi su bili na zapad dolje tak da očito su onda ti
    Možda su profurali i onu baklju na ZD
  • Frizura Robija M
    80
    Hahaha to je ta ekipa brijem (iako sumnjam da je baklja njihova). Evo njihovog osvrta od jučer.

You guys are the best fans in the world, we don’t get anything like yesterday in England. Flares, constant chants from the Bad Blue Boys. That guy was on the drums for 90 fucking minutes. Our seats got taken at the start so it was a free for all but we didn’t care, we could drink and smoke whilst watching which is crazy to us.

We also met a lot of Bad Blue Boys at a bar after the game and we got fucked up with them. Look at us with the flares below. We ended up taking one BBB with us to a bar after and taught him some of our chants. You guys are very respectful and friendly and it was the best experience I have had at a game outside of England - but I hope for your sakes they make a new stadium because it’s a shame about the East Stand.

I also learnt - Bojna Čavoglave!

Hvala Dinamo fans and BBB.
  • javolimtebejako
    4.8k
    taman da cu zaljepit haha. bas mi je drago kad banu neki zaljubljenici u nogomet izvana pa ostanu impresionirani. zivila ekipa iz Manchestera

That guy was on the drums for 90 fucking minutes.

ko ce mu rec da taj frajer u slobodno vrijeme igra lijevog beka za Dinamo?
  • Keyser Soze
    19k
    Ako aktiviram bodove za majicu, kaj to uključuje? Tipa mogu li iskoristiti za polo majicu ili?
  • Z brega sam
    314
    Ja dobio Baturina majcu iz prošle sezone. Dobiš što dobiš kad ti jave da je spremno za podizanje.
  • mlinchica
    5.8k
    Look at us with the flares below.

… Mum
    :rofl:
    Feeling free at last
    Odlična priča
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.