• Ivan0302
    1.6k
    Onda je moj frend u areni naletio na lošu tetu
  • Fantom
    1.1k
    ↪Fantom zasto su proizvodi u fan shopovima, a nisu u web shopu? Koja je poanta togafakin

Ne znam :confused:
  • Peškaman
    9k
    Bez problema prošlo preko koda.
  • criticus
    7.4k
    Nije još došla kolekcija u Z centar. Idući tjedan. Šteta, možda da se išlo ranije u egzekuciju bi sutra na rođendan vidili pola stadiona u majicama i šalovima Građanskog.
  • Droljo
    27k
    Onda je moj frend u areni naletio na lošu tetuIvan0302

Da nije bio tetak?
  • Salva
    3k
    Nema ni u city eastu ništa.
  • VE86
    140
    Pitanje, da li je itko naručivao sa KK Dinamo web shopa. Koliko dugo se ceka obrada i slanje. Evo skoro 8 dana bez ikakvih informacija za slanje ili pripremu. Tražili su potrvdu i uplati u tjt. Hvala
  • Masto
    1.2k
    Polo uživo na igračima izgleda odlično
  • Alack Sinner
    30
    Jel velika navala na webshop?

Pitam jer sam prošlu nedjelju naručio, a još nisam dobio ni potvrdu narudžbe, a na e-mailove mi nitko ne odgovora.
  • badjibadara
    9.4k
    Polo uživo na igračima izgleda odličnoMasto

Samo slike uzivo priznamo tu na zoni
  • fakin
    3.7k
    da, to je problem koji ima dio članova, uključujući mene, za svaku kupnju.
    Ili ih nije briga ili ne znaju popraviti.
    Nema to veze s navalom, nekim članovima je svaka kupnja takva da moraju slati dodatne mailove jer njima nase narudžbe zavrsavaju u draftu i dok im se ti privatno ne javis s dva maila nece tvoja narudžba biti obrađena.
    A drugima je normalno sve, valjda kako te potrefi
  • shameless86
    1.7k
    evo tebe,svaki forumas koji prijavi problem sa web shopom,odmah se javljas ko poklopac neki..pa kak ti se da frende.. :lol:
  • pešća
    1.3k
    Možda sam preoptimističan ali očekujem već sutra šampionske majice u prodaji, da stignu prije derbija ljudima na adrese jer nema prikladnije majice od te za tu tekmu. Ak osvojimo kup po meni bi trebala posebna majica za to.
  • fakin
    3.7k
    zato kaj mi nije jasno da godinu dana ne mogu rješiti taj problem, kao da se razi o najvisim razinama znanosti.
  • fakin
    3.7k
    nema sanse. Sampionske majice ce biti tek nakon finala kupa, odnosno vjerojatno izmedu predzadnjeg i zadnjeg kola
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.