• C@ptain Koons
    421
    Može li se promijeniti naziv teme? Da se izbaci IO obzirom da više nemamo to tijelo u klubu.
  • vukyxd
    41
    pročitao sam na forumu nekoliko puta upise nekoliko korisnika kako je Manenica najzaslužniji zato što danas imamo upravu i klub kakav imamo i da mu to nikad neće zaboraviti, ali nikad nisam dobio odgovor o čemu se konkretno radi. Pretpostavljam da je njegovo predsjedanje upravom i potom povlačenje i prepuštanje Bobanu mjesta te izglasavanje novog Statuta dio nekog šireg plana, ali može li mi netko pojasniti zašto mu neki ljudi pripisuju tako visoke zasluge? bez predrasuda, čisto me zanima
  • Crni86
    21.2k
    zato jer u danasnje cudno vrijeme moras itekako biti normalan i priseban da se odreknes moci PU u korist druge osobe.

U danasnje doba to 99,9% ljudi ne bi napravilo. Covjek je stavio klub ispred sebe i svojeg ega.
  • DerHerrKool
    652
    Čovjek je realno procijenio svoje sposobnosti i nije htio da klub trpi zbog toga kaj on nije dovoljno stručan, a to je vrijedno poštovanja koje dobija. Pogotovo u današnje vrijeme gdje se svako samo za svoju guzicu brine.
  • veselko tenžera
    7.8k
    I preuzeo je odgovornost i šutnuo prodavača magle koji je od Dinama probao napraviti zapadni Sherif Tiraspol.
  • Crni86
    21.2k
    Cestitke vodstvu kluba na celu s Zvonimirom Bobanom na povratku titule! Cestitke i na dodatnom priblizavanju i otvaranju kluba navijacima.

Ovo sto gledamo zadnjih par dana su scene sto znaci Dinamo ovom gradu, zagrebcankama, zagrebcanima i svim dinamovkama i dinamovcima diljem lijepe nase.

Naklon do poda i moje povjerenje za ovu sezonu ste opravdali!
  • NerminB
    1.3k
    Hvala Zvone. :smile:
  • Thor
    2.5k
    Predsjedniku, treneru,igracima i svima u klubu koji su doprinijeli ovom velicanstenom trenutku, HVALA :love:
    I cestitke :heart: :party:
  • Droljo
    27.1k
    Tek sad ekipu u kancelarijama čeka pravi posao. Treba složiti (nadograditi) ekipu bez puno prodaja (a moramo prodavat) i ući u ligu prvaka. Dovesti ciljano dva do tri igrača i riješiti se balasta. Nakon ulaska u lp lakše bi se disalo i tad bi se moglo prodati jednog (ali jednog) kapitalca. Pa ponovo u slaganje, uigravanje itd..
    Tu nema kraja poslu.
  • DerHerrKool
    652
    Drito to. Ja sam uvjeren da su oni već daleko odmaknuli u toj slagalici i da se samo čeka prijelazni rok.
  • Droljo
    27.1k

To i je jedini ozbiljan i odgovoran put.
  • fakin
    3.8k
    Ako uđemo u ligu prvaka ne moramo nis prodavati. Tako da sve mora biti usmjereno samo u to.
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    Jel ima teorije da se dovede ovaj naš mali iz Portsmoutha ,Segečića? Jeli to realno ?
  • rokikaciga
    13.3k
    Malo su se slegnuli dojmovi od jucer i nemam nista pametnije rec od onog sta je vec receno.

Mogu se samo zahvaliti proljecarima i Zeki sto su vratili klub navijacima i dinamovcima, hvala Manenici sto je maknuo svoj ego i zastitio klub na vrijeme, hvala Zvoni sto se vratio i odradio lavovski posao, hvala Dabcu i svima drugim zasluznima za ovaj roster, hvala Kovi sto je izdrzao pritisak i opravdao povjerenje i hvala igracima kojima Dinamo znaci sve :heart:

A sada samo pojacat za sljedecu sezonu da festamo i za europske trofeje :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.