• C@ptain Koons
    416
    Može li se promijeniti naziv teme? Da se izbaci IO obzirom da više nemamo to tijelo u klubu.
  • vukyxd
    41
    pročitao sam na forumu nekoliko puta upise nekoliko korisnika kako je Manenica najzaslužniji zato što danas imamo upravu i klub kakav imamo i da mu to nikad neće zaboraviti, ali nikad nisam dobio odgovor o čemu se konkretno radi. Pretpostavljam da je njegovo predsjedanje upravom i potom povlačenje i prepuštanje Bobanu mjesta te izglasavanje novog Statuta dio nekog šireg plana, ali može li mi netko pojasniti zašto mu neki ljudi pripisuju tako visoke zasluge? bez predrasuda, čisto me zanima
  • Crni86
    20.9k
    zato jer u danasnje cudno vrijeme moras itekako biti normalan i priseban da se odreknes moci PU u korist druge osobe.

U danasnje doba to 99,9% ljudi ne bi napravilo. Covjek je stavio klub ispred sebe i svojeg ega.
  • DerHerrKool
    522
    Čovjek je realno procijenio svoje sposobnosti i nije htio da klub trpi zbog toga kaj on nije dovoljno stručan, a to je vrijedno poštovanja koje dobija. Pogotovo u današnje vrijeme gdje se svako samo za svoju guzicu brine.
  • veselko tenžera
    7.7k
    I preuzeo je odgovornost i šutnuo prodavača magle koji je od Dinama probao napraviti zapadni Sherif Tiraspol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.