• GOAT
    5.9k
    Ne znam koji je pobrao više hejta između Radeljica i Tabinasa :lol:
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Ja sam uvjeren da je Radeljić baš, baš dobar igrač
  • GOAT
    5.9k
    Ja sam za to da mu se pruži prilika ako dođe pa cemo vidjeti.

Mislili smo da su nam nepotrebni i Bakrar i Zajc i Goda koji je solidan.. imamo sposobne ljude u upravi tako da sam miran sto se transfera tiče jer Zvone kuha
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Mislim da je sad dobro vrijeme za stati pljuvanje po Radeljiću , zna se kako sam ja prošao sa McKennom,stanite na loptu . Ima puno u tome u kakvu momčad igrač dolazi. A nije Radeljic ni toliki panj za kakvog ga se predstavlja.
  • Droljo
    27.1k
    nije Radeljic ni toliki panj za kakvog ga se predstavlja.Kujtim Shalla

Ma nije. Beckenbauer u naj manju ruku...
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ne kuzim hejt na Radeljica. Za Tabinasa mi je jasno, al to dvoje je nebo i zemlja. Dokazan igrac, sa nastupima i u ligi prvaka i u ostalim europskim natjecanjima. U najboljim godinama, uzeo nam hnl prosle godine, igra za reprezentaciju i zna sta je Dinamo i kako je u hnlu i sve nema nikakva privikavanja. A na sve to besplatan je. Doslovno da se zove ne znam Juan Miguel, pisali bi se hvalospjevi ovdje
  • scooniepenn
    6.7k

Radeljic ako dolazi umjesto McKenne je downgrade, nikakva skepsa. Tko pokusava dokazati drugacije se tjesi da je istina drugacija. Jednostavno je tako.
  • scooniepenn
    6.7k

Ako cemo realno vi ste kolega bili jedini ili jedan od rijetkih protiv McKenne. S druge strane Radeljica smo svi koji redovito pratimo Dinamo i HNL vidjeli dovoljno da mozemo donijeti sud. Radeljic nije rank McKenne, to je jednostavno tako. Nista osobno protiv Radeljica.
  • CastAway1986
    5.6k
    pa vecina je bila i protiv Bakrara
  • Droljo
    27.1k

@Orc123 i ja nismo. Sad smo oba protiv radeljića. To ti je, onak, dosta znakovito.
  • scooniepenn
    6.7k

Ja iskreno nisam bio odusevljen i drago mi je da sam se prevario. No, dosta je bitno staviti u kontekst dolazak Bakrara. On je dosao u trenutku kad su prve napadacke opcije bile Beljo i Kule, a na desnom krilu Lisica kao betonirano prvo krilo. Dakle, doveden je kao rotacijska opcija na dvije pozicije. Zato sam vrlo jasno rekao da prihvacam njegov dolazak kao alternaciju McKenni. Kao zamjenu za prodaju McKenne to je nesto sasvim drugo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.