• Goncalo Santos
    3.7k
    Kvasina u videu kod profe 8_24, prije 5 min rekao da je Radeljic 99.99% novi igrac Dinama.

Nemojte ubiti glasnika samo kazem.
  • Mi smo uz tebe
    105
    I kaže Kvas da neće igrat u finalu kupa
  • SanctaSanctorum
    147
    U slučaju njegove role kao drugog lijevog stopera iza McKenne potpisao bih odma, ali kao prvog lijevog stopera u slučaju odlaska McKenne nisam preveliki optimist. U svakom slučaju, nevezano za moje mišljenje, ukoliko dođe ima moju podršku i nadam se da će svojim igrama promijeniti moje i mišljenje drugih ljudi oko njega u kontekstu Dinama.
  • crophantom
    3.7k
    Ako ga dovodimo za prvog stopera, Bože sačuvaj... ako ga dovodimo za rotaciju, neznam kaj cemo s Torrenteom, Zebićem itd.

Ugl, ne razumijem fascinaciju HNL stoperom koji se kod svakog starta drži za koljena i sve zglobove ko da ima 87 godina i kronični artritis.
  • Ivdzo11
    9.5k
    Steta Segečića... Danas hattrick
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Radeljić je jako dobar stoper i u dobroj kombinaciji izvrstan. Vide li ga kao prvog, drugog ili trećeg - ne znam, ali znam da mu istječe ugovor i zašto ga ne dovesti? A barem sada znamo da u klubu imamo ljude koji znaju što rade
  • scooniepenn
    6.7k

Mantra da imamo u klubu ljude koji znaju sto rade je jedino sto mi preostaje kao utjeha ako je istina da dolazi Radeljic. U ulozi druge opcije na lijevom stoperu jos i nekako, ali ako se njega vidi kao zamjenu nakon prodaje McKenne nije mi dobro.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Imamo ljude koji su nas uvjerili da imaju dobre namjere u tome što rade. A to jel znaju će malo duže vremena pokazat.

Besplatni Radeljić kao back up je dobra stvar. Ako se računa da bu on sad igrao umjesto McKenne iduću sezonu e tu se bojim da ga netko precjenjuje. Vidit ćemo svakako
  • Orc123
    15.6k
    Nadam se d McKenna ostaje jer sve ostale je jebeni pucanj u nogu i sve Europske ambicije koje nadam se i imamo......

Nista protiv njegovog dolaska kao zamjenske opcije ali apsolutno sve protiv kao temelja neke nove obrane....

Ova momcad ne treba rekonstrukciju vec doselekciju i nadogradnju.
  • dumitrumitu
    1.8k
    Ako Radeljić dođe on neće biti zamjena. Nadam se da ništa od toga i da Mckenna ostaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.