• Droljo
    27k
    ali uvijek se događa isto, već valjda 5 sezona unazadPaggini

Jednom će se desit da nebu isto pa će jedni derat 'govorio sam vam ja' a drugi će šutit. Zona krug u krugu. Da je ne znam i ne razumijem već bi me u popovaču poslala. Minimum...
  • dragošlapa
    38
    Ne bi ju popio da mi je zadnja u životu.Crusades

Dobro sad se i pivice odbijaju, pa kaj je previše je previše!
  • Zagi
    17.3k
    Ako glavni trener ne vidi da mu prvi golman pusta ko staro rešeto, onda treba poceti preispitivati i njegove sposobnosti.Jurki

To je domena glavnog trenera vratara, ne Kove.
    Kova je tu promjenu i napravio , očito usprkos mišljenju "struke" .

Ali da , dobro si me podsjetio. Mrčela treba dobiti otkaz zbog epizode Nevistić.
  • javolimtebejako
    4.7k
    ti bi i trip ubacio u pivo pretpostavljam?
  • Jurki
    24.4k
    Mrčela treba dobiti otkaz zbog epizode Nevistić.Zagi

Ne znam u kome je problem, ali je cinjenica da je Nevistic ne stagniral, nego nazadoval unazad godinu dana.
    Te bi se stvarno trebalo potegnuti pitanje glavnog trenera golmana.
    Nebu me nitko uvjeril da trener ne moze utjecati na golmana i njegove izvedbe na terenu.
  • Paggini
    80.4k
    Ali da , dobro si me podsjetio. Mrčela treba dobiti otkaz zbog epizode Nevistić.Zagi

O ovome se premalo priča, ali da i meni je isti osjećaj. Kao što je kondicijski dobio pedalu, pa smo počeli letiti po terenu, čini mi se i da Mrčela također može otići. Doduše, ne znam koliko Livakovića može unazadit, jel, ali sigurno mu ne bih dao Žnuderla da ga razvija
  • Zagi
    17.3k
    Doduše, ne znam koliko Livakovića može unazadit, jel, ali sigurno mu ne bih dao Žnuderla da ga razvijaPaggini

Gle, stremimo izvrsnosti. On to nije, naći novog i bok.
    Nije izvrstan jer se izvrsnom treneru ne moze dogoditi da ti učenik nakon par godina rada ima toliko izrazen feler u baznoj tehnici.
    To izvrstan trener detektira u 5 minuta prvog treninga (doslovno par minuta), zaustavi sve i idućih nekoliko mjeseci posveti samo tome.

Rajić Paggini. Rajić je bolji.
  • Noel
    20.8k
    Mrčela također može otićiPaggini

Ma ne mora nigdje, imamo korektiv i ravnotežu u stručnom stožeru u Ivanu Kelavi .. dvojica su jači nego jedan. :lol:
  • Crni86
    21.1k
    mrceli pokazat ovdje analizu rokija za Nevistica od prije koji mjesec. Pa ako jedan forumas bolje vidi i analizira neke stvari od njega nek sam podnese ostavku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet