• rokikaciga
    13.2k
    Nazalost ode i 26/27 sezona. Inace je nakon optimalne rehabilitacije 9 mjeseci povratak na terene (osim ak si Ibrahimovic), ovo je drugi lom ligamenata tak da bolje ne zuriti s oporavkom radi 2-3 utakmice. Ja se ne bih bunio da ga potpisemo za Dinamo 2 za dž. Low risk high reward.
  • Ljubo
    627
    A ne znam, da ti do 20 godine odu oba križna, stvarno ne znam sto očekivati nakon takvih ozlijeda.
  • rokikaciga
    13.2k
    A nemas kaj izgubit ako cemo realno. Daj mu bazicnu placu + bonuse za nastupe i golove za Dinamo 2 i prvu ekipu i nek se bori. Ako se izbori onda cemo za relativno male novce dobiti zvijer. A ako se ne izbori onda tvrda kurcina za njegovu karijeru.

Makar sam siguran da ce nekakva Istra, Varazdin dat mu priliku u 1.HNL
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Intervju Sopica na komentar Grafa

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/graf-razgolitio-shnl-sopic-otkriva-razliku-poljaci-lete-mi-hodamo-15700912?cx_linkref=jl_home_sport

Jos jedan koji potencira fizicke atribute Matkovica

"Kod nas pojedini igrači to mogu u nekoj utakmici, recimo, kad sam vodio Osijek, Anton Matković je došao u nekim susretima iznad 400 metara sprinta, ali u SHNL-u igrači to ne rade u kontinuitetu pa te brojke u prosjeku nemamo ni blizu."

"No, nemaju osobite rezultate u Europi.

- Nemaju klub kao Dinamo, ali imaju više klubova koji dolaze prilično daleko u Konferencijskoj ligi, pa i Europskoj. Suci su profesionalni."
  • ZG plavi 01
    123
    malo kasnim sa odgovorom, ali - ljudi se bore za Europu u direktnom dvoboju za Rijekom, a iduca dva kola idu na Maksimir i Poljud, tako da im je ovo jako bitna utakmica. Mislim, sjetite se kad je Istra prosle sezone u istoj situaciji pocela otvarati istok i puniti ga i protiv Sibenika o Varazdina i Belupa
  • Frizura Robija M
    31
    - Kad sam iz Rijeke doveo Lindona Selahija, pitao sam ga koja je glavna razlika u odnosu na SHNL. Kazao je: "To što se ne mogu odmoriti dok lopta ode u aut jer odmah uzmu drugu na kapici sa strane i jure dalje." Nema praznog hoda.

Užasno koliko se kod nas vremena troši na neaktivnu igru, od običnih aut prekida, sudačkih cjepkanja, čekanja na znak za nastavak, izležavanja, pa do kriminalno dugih VAR provjera. Sve nekako ide s noge na nogu i utječe na ritam i intenzitet. Dojma sam da smo u subotu protiv Rijeke pali nakon uvodnih 15-20 min i par konkretnijih prekida koji su nas izbacili iz ritma. Pa onda još drugo poluvrijeme gdje uopće nemaš osjećaj da se igrao nogomet dulje od 2 minute u komadu.

One godine kad su bili strani suci na derbijima VAR provjere su bile gotovo neprimjetne bez nekog utjecaja na ritam niti su unosile nervozu na teren. A radili su s jednakom tehnologijom koju i danas imamo. Da ga jebeš naši suci su definitivno miks neznanja i kalkulacije-manipulacije kad treba nešto suditi, te kao takvi indirektni, ali svejedno veliki faktor u ovoj problematici slabog intenziteta u HNL-u.
  • Jurki
    24.4k
    sve bi to bilo tocno kaj si napisal, ali je cinjenica da nk Varazdin nema navijace.
    Ima ljude koji dolaze reda radi, da ubiju popodne. Dolaze pogledati prvoligaski nogomet i tjt.
    Varazdin je grad koji je podijeljen na ws, nas i djelomicno tovare.
    Oni ne mogu napuniti ni zapad sa ljudima koji ce navijati za njih kad mi dolazimo, a kamoli ostale tribine.
  • dragošlapa
    27
    Lokomotiva - Slaven, komentiraju Ljubo i Zekić, dva komentatora nakon dugo vremena... Nekako to sukomentatorsko mjesto vežem za Cecija ili princa od Indije, ali može i ovo
  • Omake
    16.9k
    Zekićev glas nije za ovo
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    Iovako ce bit uspavanka
  • Navijač Dinama
    12k
    Koliko god želim da Vukovarci ostanu u ligi/NKOS da ispadne, toliko isto želim da Osiječani puknu sad čobaniju na školjci.
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Kakv festival talenta na Maksimiru. Neki bi trebali place vratit za ove "udarce"
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Mislim da ce nam danas Osijek ubrzat put prema tituli
  • fakin
    3.6k
    Prvak na 2 boda od neigranja europe iduce sezone
  • Blueshadow86
    5k
    Lokomotiva u borbi za Europu haha
bold
italic
underline