• rokikaciga
    13.2k
    Nazalost ode i 26/27 sezona. Inace je nakon optimalne rehabilitacije 9 mjeseci povratak na terene (osim ak si Ibrahimovic), ovo je drugi lom ligamenata tak da bolje ne zuriti s oporavkom radi 2-3 utakmice. Ja se ne bih bunio da ga potpisemo za Dinamo 2 za dž. Low risk high reward.
  • Ljubo
    627
    A ne znam, da ti do 20 godine odu oba križna, stvarno ne znam sto očekivati nakon takvih ozlijeda.
  • rokikaciga
    13.2k
    A nemas kaj izgubit ako cemo realno. Daj mu bazicnu placu + bonuse za nastupe i golove za Dinamo 2 i prvu ekipu i nek se bori. Ako se izbori onda cemo za relativno male novce dobiti zvijer. A ako se ne izbori onda tvrda kurcina za njegovu karijeru.

Makar sam siguran da ce nekakva Istra, Varazdin dat mu priliku u 1.HNL
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Intervju Sopica na komentar Grafa

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/graf-razgolitio-shnl-sopic-otkriva-razliku-poljaci-lete-mi-hodamo-15700912?cx_linkref=jl_home_sport

Jos jedan koji potencira fizicke atribute Matkovica

"Kod nas pojedini igrači to mogu u nekoj utakmici, recimo, kad sam vodio Osijek, Anton Matković je došao u nekim susretima iznad 400 metara sprinta, ali u SHNL-u igrači to ne rade u kontinuitetu pa te brojke u prosjeku nemamo ni blizu."

"No, nemaju osobite rezultate u Europi.

- Nemaju klub kao Dinamo, ali imaju više klubova koji dolaze prilično daleko u Konferencijskoj ligi, pa i Europskoj. Suci su profesionalni."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet