• NerminB
    1.2k
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide :heart:
  • Xpert1992
    581

To je lijepo. Ali u ovom trenutku mi je zazvucalo ko da nas je Debrecen nabio 5:0 doma, a ne X protiv rijeke. :rofl:
  • NerminB
    1.2k

Kad naviknes na pobjede, remi ti dodje ko tragedija :smile:
  • Dinamo iznad svih
    638
    Jel ima neko snimku utakmice?
  • Kumerle
    2.7k
    Neznam jel netko vec spomenuo ali danas je jedno 20 puta bilo dve lopte u terenu. Neznam tko je tu bio kriv, dal klinci ili igrwci koji nekad nisu ni loptu mogli prepucat preko reklama.Ludovic IX

A rjesenje je tako jednostavno... stavit kapice na koje bi sakupljaci postavljali lopte
  • shameless86
    1.7k
    steta da nije uslo ono od stojkovica(brijem da je on bio) pred kraj...mislim da je zlomislic nogom obranio ..
  • Crni86
    21.1k
    Nazalost preslika utakmice s Vukovarom, samo je sad s druge strane stajala Rijeka koja je ipak nesto jaca pa je to bolje koristila.

U sredini su nas pojeli, svaka druga lopta je bila njihova. Imali su puno bolju energiju i agresivu od nas. Mi smo bili nekako uljuljani, uspavani i spori. Onaj nas gard “lako cemo”. Kako sam treneru davao najvise zasluga za one fenomenalne tekme protiv lokse, osijeka i gorice, tako sada trenera gledam kao najveceg krivca za ovu danasnju tekmu.

Nije se prepoznalo vec nakon Vukovara da tih istih prvih 11 su malo zasiceni, previse sigurni i ne grizu. Da tu sigurnost treba razbit malo kojom rotacijom. Pogrijesilo se vec i protiv Vukovara kada je ekipa tada tako izgledala, dobio si opomenu tada. Neshvatljivo mi je da iz te opomene nismo izvukli pouke, zato sam mozda jos i razocareniji jer se vec protiv Vukovara moglo naslutiti da ako izade istih 11 cemo izgledati ovako mlako.

Meni je ova Rijeka iskreno receno skroz bezveze, a jos su dosli i bez Fruka. Na stranu rezultat, ostao sam bas razocaran danasnjom nasom igrom i pristupom momcadi (svaka cast izuzecima Belji i Misicu koju su preorali teren danas). Razmazili su nas u zadnjih mjesec, dva, ali ove dvije zadnje utakmice nisu bile na Dinamovoj razini.
  • Dinamosaur
    3.1k
    Šteta za onu Stojkovićevu šansu pred kraj, to sam mislio da će zakucat jbg.
    Općento dojam je bio kao da su došli s puta i usput stali na odojka, pa lagano doma.
    Baš kontra od očekivanja al dobro, 10 je razlike.
    Valinčić sebi mora pustiti onaj vlastiti intervju, razočaranje
  • rioda
    15.4k
    steta da nije uslo ono od stojkovica(brijem da je on bio) pred kraj...mislim da je zlomislic nogom obranio ..shameless86

Pogodio je nekog igrača u bloku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.