• DrRatoljub
    736
    Dobro je namjestio i šansu Soldi. Jako dobar danas i mimo golova. Jedan od rijetkih.
  • Heisenberg1986
    479
    Najbolji igrac lige.Heisenberg1986

.
  • Masto
    1.2k
    Dione volim te
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Dione volim teMasto

Kako da mu zahvalim na svemu
    sinu ime dao sam po njemu
  • mlinchica
    5.6k
    Ste vidli kak se slavi 30+ gol kao da je prvi, kao da je finale.. nečega. Nije znao kam bi prije potrčao.
    Savršeni trenutak kad je eksplodirao sjever, pa zapad, pa DDB.
    :starstruck:
  • Paggini
    80.1k
    Kako da mu zahvalim na svemu
    sinu ime dao sam po njemu
    dinamo u srcu

Dion Drena Beljo Plavi Devet Paggini
  • Crni86
    21.1k
    Belji se dosta zamjerao govor tijela u prvom dijelu sezone. Meni u ovom drugom dijelu sezone izgleda najmotiviranije od svih igraca uz misica.

Da li 1. ili 90. minuta Beljo sprinta, stisce, poziva. Bas se vidi da je gladan. Gust ga je gledat.
  • fakin
    3.6k
    Nemojte se cuditi ako se za 7 godina puno djece koja krenu u skolu zovu Dion
  • reziser
    8.1k
    Prijatelji iz danske :up:
    IMG-9433.jpg
  • Dragon1Warrior123
    5k
    Trebali su imat dresove Dion, Drena i Beljo! :rofl:
  • NVKOD
    11.5k
    Još gol do Livaje: “U Bayernu bi zabijao kao Kane, ali u Hoffenheimu ne bi kao Krama!?

Kad je prvi napadač, kad ima povjerenje (a ne kad izlazi u 60. minuti kao jesenas), kad ima oko sebe igrače koji mu donose lopte, onda je Beljo golgeter vrhunske klase. U momčadi koja igra napadački nogomet.
    Kad trener od njega traži da pokriva krilo, da zatvara rupe u veznom redu, vraća se po loptu i uklopi u obrambenu formaciju, tada od njega više gubi nego što će dobiti. Kad je prva ideja kluba da se obrani, da primi gol manje, umjesto da zabije gol više od suparnika, kad se bori za goli život umjesto za trofeje, tada mu Beljo ne treba. Sjećamo se koliko je u prvom dijelu sezone igrao izvan šesnaesterca, izvlačio se po loptu na krilo, na centar. I koliko je bio nesretan zbog svega toga, nervozan, znajući pritom da neće na terenu biti dulje od 65 minuta!
    Ali kad se promijenila igra, kad se promijenio i on, onda je to sasvim druga priča. Beljo je danas puno više u kaznenom prostoru nego prije tri mjeseca, dolaze mu lopte sa svih strana, kliknuo je sa suigračima i to je neki novi nogomet. Posložen tako da mu do izražaja dolaze vrline a ne mane.

Moram priznati da je ovo vrlo lijep tekst Ničote i definitivno se mogu složiti s tom tezom. Odlaskom Kulenovića, Beljo se preporodio. Napokon je počeo igrati utakmice u punoj minutaži, dobio je povjerenje od trenera i počeo je isporučivati, i to naveliko!

Beljo mi je dosta fascinantan, neki napadači kad ne bi imali konkurenciju u napadu bi se malo uspavali, njihov status prvotimaca bi ih uljuljao, ali ne i DDB-a. Iako mu je Bakrar zamjena, pozicijski gledajući, znamo da ga Kova više preferira na krilu. Samim time što praktički nema konkurenciju, čovjek grize kao da ganja prvi gol u karijeri, a ne 28. u ligi. Nudi se za razigravanje, može izdržati duel i k tome je solidan dribler.

Vidim da se javljaju raznorazni "stručnjaci" koji govore da "ako Beljo išta valja, onda se ne bi vraćao iz Bundeslige u HNL", ali na to mogu reći da bolje korak natrag pa onda naprijed dva nego forsirati nešto što ne ide. To samo pokazuje njegov karakter da mu je bolje vratiti se u HNL pa onda odskočiti dalje, nego biti na plaći u Augsburgu i dobivati mrvice. Samim time ga cijenim još više.

Ajmo Beljo, sruši te rekorde!
  • C@ptain Koons
    419
    Ja bi rekao da su i izjave Linoladare zaslužne za Beljinu formu uz sve ostalo. Mislim da su svi u svlačionici nabrijani da mu dokažu kako je Beljo zaslužio poziv u repku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.