• Fatos Beqiraj
    1.6k
    kakvi li su ostali kad su bolji od ovakvog Belje
  • prefontaine
    8.2k

Dalić: sramotan učinak i sramotna minutaža protiv KurilovEca. A i protiv Hajduka sudjelovao samo u jednom golu, od tri. I to asistencijom. Nije mi to za poziva na svjetsko.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Golovi + asistencije u svim europskim natjecanjima u 2026.:
    22 - Beljo
    17 - Hoban
    16 - Olise
    15 - Diaz
    15 - Undav
    15 - Mmaee

Golovi u svim europskim natjecanjima u 2026.:
    17 - Beljo
    17 - Hoban
    12 - Kane
    12 - Muriqi
    12 - Mmaee
    Krizy

Jel to ovaj naš Mmaee iz Dinama? A nama nije valjao.
  • Blueshadow86
    5k
    Čovjek je tolika mašina za golove da se iskreno bojim na šta će nam napad ličiti kada jednog dana ode iz kluba. Postavio je letvicu nevjerojatno visoko.
  • Zagi
    17.1k
    Jel to ovaj naš Mmaee iz Dinama?dinamo u srcu

Brat.
  • rokikaciga
    13k
    Ajde Dionizu još 10 golova pa da sa rekordom HNL-a gledaš Svjetsko sa kauča
  • SAS1987
    20k
    Beljo prestani, financijski ćeš nas devastirati jer tko zna kakvi su bonusi Augsburgu :lol:
  • Jurki
    24.3k
    Čovjek je tolika mašina za golove da se iskreno bojim na šta će nam napad ličiti kada jednog dana ode iz klubaBlueshadow86

Petkovic leaves chat group.
  • prefontaine
    8.2k
    Da mi je netko rekao da ću doživjeti da Dinamov napadač bude u prilici stići Eduardov ligaški učinak iz sezone 06./07., stvarno mu ne bih vjerovao.

Majstore, kapa do poda!
  • FrenchMontana
    1.6k
    DDB u borbi s Haalandom i Mbappeom :pray: IMG-2799.jpg
  • Chempers
    1.3k
    Pa valjda želimo da Dinamo na svim razinama bude velik klub, a jedna od tih je i broj reprezentativaca. Da bar svaki dinamov igrač bude reprezentativac i da 15 hrvatskih igra kod nas. Pripreme u Sloveniji su najoverrated stvar ikadTvrdica McTvrdi

Želimo da u Dinamu igraju igrači koji imaju reprezentativni kvalitet. I takvi će većinom biti pozivani, a to što možda neki od njih neće, kao Beljo, je više manje nebitno za klub. Nije stvar u pripremama, svaki klub koji ima veliki broj reprezentativaca pati nakon reprezentativnih akcija.

Hvala što si razotkrio forumaše Zone Dinamo koji misle da DDB ima mjesta u reprezentacijiSajla

Pa i ja mislim da Beljo ima mjesta u reprezentaciji. Samo za razliku od tebe neću to koristiti da bi srao po Dalicu jer mi ne paše iz nekih drugih razloga. Tim više što će njegovo potencijalno sudjelovanje na SP vjerojatno biti protokolarno dok mi imamo pretkola. Za ostatak posta daj si pet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.