• Orc123
    15.6k
    Losa predstava s nase strane. Ni krvi, ni zelje....x realan....trebat ce ovu ekipu jos dosta doraditi i prosiriti ako zelimo nesto u Europi sljedece godine.

Sudac totalno pogubljen.....

Mi sada ne gledamo nuzno na bodove, vec vise na dojam koji ostavljamo, a danas je dojam jako los.
  • Jos-Optimus
    10.2k
    Ma dobro je to, kako smo igrali - super
  • hardek
    9.7k
    S obzirom da od 5. minute do 1:2 nismo igrali bod je odličan. Pitanje je zašto nas je Rijeka onemogučila da igramo nogomet u ovom periodu između.
  • Josip Frank
    264
    Ako netko može molim vas slike zaleđa prije njihovog penala i ruke nakon našeg ubačaja
  • veselko tenžera
    7.7k
    Pavlesic nema namjeru nekoga zajebatDiddyGuela

Pavlešić i ekipa u VAR sobi su došli poslati poruku da je Kustićev kum Mišković, a ne Boban. Po kriterijima ove utakmice 2 mrtva penala nisu svirali, o nadoknadi da ne pričam.

Igrali smo užasno, Rijeka nam je prodavala istu foru kao EU momčadi, gužva u sredini gdje se naš bek spušta stoperu u krilo i odmah dijagonala na njegovog igrača. Našeg presinga ni u tragovima, jezivi flashback na prvu polusezonu.
  • gledatelj
    1.3k
    A crveni mišića se ne spominje? Nemojmo bit licemjerni. Sramota da je završio bez žutog lik
  • Svi na Sjever
    3.4k
    Idealan početak tekme grmi tribina, koreografija ,daš gol , ovi se useru i staneš, to mi je najveće razočaranje.

Bod ko kuća kako smo igrali, Dominguez prvi zreo za klupu.
  • rokikaciga
    13.1k
    Nemojte mjesat nesposobnost sa zlocestocom tj zeljom nekog da nas zajebe. Sudac je nesposoban i to je to.
  • veselko tenžera
    7.7k
    Radeljićevi pljuvači nek pogledaju ovu utakmicu u miru.
  • serbus
    6k
    Ne može se dogoditi da se puca penal na sjever a mi žalopojku viju se zastave, tu imamo samo dva izbora jebat im mater ili podrška Liviju da i na strani i kod kuće brani nemoguće meni je žao da ni jednom penalu nismo odlučili grmit Liviju. Ostalo jebeno.
  • austrijanac
    10.8k
    Rekle bi neke mlađe generacije, totalni brainfart/brainfog nase ekipe. Od trenera do velike vecine na terenu (Miske velik si, iako si imo gresaka i ti).

Jednostavno, nije bio nas dan, a i razmazili su nas ove godine.

Nemojte Godu odma napadat, svi mi znamo da je Perez Vinlof puno veci potencijal od njega, ali kakva bi Kova bio osoba da mu nije dao danas priliku kad je momak zadnjih 5 tekmi odigrao top.

S druge strane, Patrik Pavlesic i VAR soba su posebna prica.

Kakva nakupina zbunjola.
  • Zagi
    17.3k
    Na stranu komično suđenje za trenutak, mi nismo ništa odigrali prvih 70 minuta osim Beljine velemajstorske realizacije. Potpuno neutralizirani od ... Rijeke?
    Zabrinjavajuće.
  • Ludovic IX
    11.1k
    koju si ti utakm8cu gledao? Ono je bilo prije 18 kola. Ti si neku repriza gledao
  • Papastrumf
    22.3k
    A crveni mišića se ne spominje?gledatelj

Crveni za što? Trebao je dobiti zuti za ono gazenje i to je to.
  • Facke
    8.1k
    Male losija utakmica s nase strane. Nije nam bas bil dan.
    Ja sam stem bodem zadovoljen a vi kak ocete. Nemam koj pone srati.

A za sraleke , nek vam ga je Beljo porinul. :kiss:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.