• Neki tip
    21.3k

Dobrodošla ti nama i slobodno piši :heart:marcio amoroso

Na ove marciove riječi dodao bih - ne samo "slobodno piši", nego molim te piši, jer pišeš lijepo, emotivno, pismeno, strukturirano i donijet ćeš kvalitetu više forumu.
  • Oriens
    121
    Hvala dečki na lijepim riječima i dobrodošlici. :)
    Čitati vas uvijek nekako stignem, ali za napisati nešto pametno ipak treba malo više vremena, iako vjerujem da ću postati malo aktivnija i po tom pitanju.
  • deda
    45k
    Pozdrav pripadnici ljepšeg i pametnijeg spola. Trebamo vas ovdje na Zoni među ovom muskom bagrom. Užitak je bio procitati Vaš upis. Dobrodošli i sretan Vam dan žena!
  • ZGBhoy
    1.9k
    još da si dal kiss die hand bilo bi savršeno
  • masacusec
    7.6k
    Ja kad sam došao na Zonu, ni dobar dan, ni bok, ni dobrodošao ni kaj ćeš popit?! :lol:
  • Infinity
    21.2k
    Samo si upao, ni od tebe dobar dan, kako ste, imal domacina... :lol:

Topla dobrodoslica je samo za ove sto se fino predstave :rofl:
  • Krizy
    71k
    Nadajmo se da se @deda odjavio s laptopa.
    Uleti li žena na Zonu neće na dobro :razz:
  • Neki tip
    21.3k
    Nadajmo se da se deda odjavio s laptopa.
    Uleti li žena na Zonu neće na dobro :razz:
    Krizy

Ma vi'š kak je stari lisac bio sav učtiv i oprezan.. sve na "Vi", s puno poštovanja i profesionalne distance.

Stara praška škola.
  • plavi67
    924
    "Stara praška škola."
    hajdučka ? :joke:
  • Oriens
    121
    Kakav gospodski doček, hvala. Definitivno nema potrebe za persiranjem, kako prema svima tako i prema meni. Ne želim biti jabuka razdora ovdje haha
  • Boysica
    961
    I jaaaa bez obzira sto sam zensko ravnorpravno urlam na tribini ko pola muskog svijeta ❤️
    Zato hvala za docek i ako sam dvije godine u Zoni al nisam pisala i onda pocmem pisat i dobijem blok eto to mi ke zato sto se neznam sluzit forumima i forumskim pravilima
  • Mali dioničar
    20.2k
    molim te piši, jer pišeš lijepo, emotivno, pismeno, strukturirano i donijet ćeš kvalitetu više forumuNeki tip sa Zapada

Get a room.
  • SAS1987
    20k
    Treba obuditi ovu temu :cool:
  • Ljubo
    627
    Kolega @SAS1987 hvala ti na ovom upisu jer inače nebi ni znao za ovu sjajnu temu. Na zoni sam nekakvih 10 mjeseci ali nikad nisam ispričao svoj prvi doživljaj sa najvećim klubom na svijetu te ljubav i opsesiju koja je tada nastala. Kod mene u obitelji se to prenosilo sa koljena na koljeno, ali da krenemo redom. Za shvaćanje moje priče potrebno je razumijeti kontekst. Mater mi je iz Šibenika, a stari iz jednog sela u Livanjskom polju. Obje strane obitelji žive za Dinamo, na maminoj strani je za to zaslužan stariji brat od mojeg dide, kojem su Hrvatska i Gradjanski bili sve. Pošto je nažalost 45. morao bježati u JAR i nikad više do svoje smrti nije vidio ostatak obitelji, to je ostavilo veliki emotivni trag na njegovog mlađeg brata, mojeg didu. On je iz ljubavi prema svojem starijem bratu odlučio navijati za ono u čemu bi svaki put vidio svojeg brata, a to je bio Dinamo. Tu ljubav prema klubu je pojačao odnos ljudi iz ostatka Dalmacije prema Šibeniku kao gradu, i pogotovo Hajduku kao simbolu boli prouzročene nakon rata. Tu ljubav je prenio i na mene. S druge strane obitelji situacija je identična, pa slobodno mogu reći da je navijanje za Dinamo u mojoj obitelji prije svega bilo oznaka identiteta i političkog uvjerenja. Selo iz kojeg mi je stari je jako stradalo 45. godine i veliki broj članova obitelji se nikada nije vratilo sa križnog puta. To je ostavilo traga na mojeg drugog didu, kojem je Dinamo bio simbol njegove patnje. Mogu reći da sam imao sreće jer je Dinamo u mojoj obitelji naše obiteljsko nasljeđe i u velikoj mjeri odrednica identita. U cijeloj ovoj priči ne smijem zaboraviti ni svojeg starog. Iz svega navedenog njemu je Dinamo u bivšoj državi predstavljao Hrvatski narod, toliko jako da je odlučio 91. svoju viziju identita kluba prebaciti u stvarnost i otišao u Tigrove. Ja sam se rodio poslije rata, ali od malena je radi ovih priča Dinamo bio dio mene, od svoje druge godine sam krenuo na tekme. Prva tekma koje mi je ostala u sjećanju je bila igrana na Šubicevcu, Dinamo je dobio 2:0, te sam tu odredio svojeg najdražeg igrača koji mi je i dan danas jedan od najdražih koje sam gledao u našem dresu, to je Sammir. Ljude za Dinamo veže hrpa stvari, i svatko od nas ima neku svoju poveznicu i svoj razlog, ja sam odlučio ispričati svoju.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube