• Neron53
    2.5k

Ja vjerujem da ce svaki od klubova dobiti 30 - 35 posto. Ostatak ide u slobodnu prodaju i sponzorima.
    A nekako mi je i logicno da njihova strana bude ona sa kavezom radi lakseg prihvata i kanaliziranja njih nego nas pri dolasku u Osijek. Ipak ce nasih biti sa svih strana, dobar dio i iz same okolice Osijeka.
  • fakin
    3.6k
    Tko uopce određuje kome ide koja tribina u finalu? Organizator (hns)? Domacin (nk Osijek)? Policija?
  • Neron53
    2.5k
    Brijem da je pandurija dala zadnju rijec oko termina tekme pa bude i oko odabira tribina.
  • criticus
    7.3k
    Mate biljarista na večeri prije utakmice kaže di je kome zgodnije parkirat pa prema tom odrede.
  • Mr Anderson
    18.7k
    Mislim da bi definitivno mi trebali dobiti više ulaznica obzirom na brojnost i na veliku bazu naših navijača u Slavoniji. Oni van Primorsko-goranske županije praktički i nemaju navijača. Ne treba uopće povlačiti neke paralele s finalima prije 8-9 godina kad je bila potpuno drugačija atmosfera kod nas oko kluba.
  • blue heart 72
    3.3k
    Pa ne povlače se nužno paralele, samo se konstatira da ne treba zanemariti i podcijeniti njihove mogućnosti. Ako i mi i oni dobijemo oko 3 soma karata mislim da će oba kontingenta otići bez problema
  • rupke
    290

Zajamčeni dio koji će svaki klub dobiti će biti jednak, ako pogledamo kako je to bilo prošli puta, možemo računati na nekih 4000-4500 ulaznica za svaki klub. S obzirom na ove argumente koje si naveo oni će veliki dio svoje potražnje zadovoljiti iz toga kontigenta ulaznica. Ono gdje moramo uzeti većinu je slobodna prodaja, pogotovo ako bude fizička prodaja na stadionu. U djelu ulaznica koji će ići sponzorima i koje će HNS distribuirati zaslužnima omjer bi trebao biti u našu korist.
  • Mr Anderson
    18.7k
    Ako i mi i oni dobijemo oko 3 soma karata mislim da će oba kontingenta otići bez problemablue heart 72

Koliki je kapacitet stadiona? 13 tisuća? Realno bi bilo da 9-10 tisuća ide klubovima. Ako njih dođe 4.500-5.000 to bi bilo za naklon, ali ne vjerujem u to. S druge strane očekujem nas 6-7 tisuća, što na našim sektorima što na onom koji će biti u slobodnoj prodaji.
  • dzg7
    477
    Pa kolko ih je bilo na Poljudu na finalu?
    Oko 3000 ako se dobro sjećam
  • BBBaranja
    4.7k
    Jučer sam čuo priču u gradu da bi mi trebali biti smješteni na kohortin jug.
    Bumo videli uskoro..
  • blue heart 72
    3.3k
    Ako bude 4-4.5 tisuća po klubu, onda je to po meni za njih previše. Rekao bi da je neki njihov limit oko 3-3,5 tisuće. Preko toga jako teško. Gdje ćemo mi sigurno imati veliku prednost su ulaznice koje idu županijskim savezima, kao i slobodna prodaja.
  • rupke
    290

čuo sam ja da vi jedan drugome u redakciji ..... ispod stola svaki dan
  • criticus
    7.3k
    Inače danas jedno jako zanimljivo predavanje :smile:.

Na konferenciji NetUP 2026 jedan od pozvanih predavača je gospodin Zvonimir Manenica, sa vjerojatno najzanimljivijom temom koju bi od njeg mogli čuti, o ulogama u kriznim situacijama. Nažalost ove godine nisam prijavljen i nemogu ići, ali poslao sam pitanje putem zastupnika koji je tamo :lol:. Prošle (ili pretprošle) godine gost je bio i profesor Tomislav Globan. Tko je čuo za konferenciju zna o čemu se radi. Ali eto, sami Možemovci u klubu.

Edit: Možda je bolja info za temu o upravi kluba.
  • BBBaranja
    4.7k

Hrabriji si na forumu nego uživo :joke:
  • petkove škarice
    183
    3400 karata svakom klubu ide i mi smo smjesteni na sjeveru gdje je kohorta inace
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet