• criticus
    7.3k
    Kao što pretpostavismo, finale kupa u 18:00 h.Papastrumf

absolutne šokeran
  • Mr Anderson
    18.7k
    Kao što pretpostavismo, finale kupa u 18:00 h.Papastrumf

Kako god bilo, mora se uzeti minimalno 1 dan godišnjeg.
  • Hrvatski Gradjanski
    231

Ne kužim ljude koji su osjetljivi na ideju da Dinamo razvija svoje igrače u klubu u HNL-u koji želi takvu suradnju.

Vidimo da nam nije baš lako naći zajednički jezik po tom pitanju. A nama razvoj igrača u Lokomotivi koji dolaze u Dinamo s dvije godine seniorskog nogometa u HNL-u donosi jako puno. I donosio nam je u prošlosti.

Samim tim što Mamić više nije u klubu, s novim vodstvom bi trebalo biti dovoljno jamstvo da će sve biti normalno.

Nemam ništa protiv suradnje sa Šikićem, Barom ili Miškovićem ako je u Dinamovom interesu. Ako nije, ne treba surađivati.

Dinamo II je dobra stvar ali za najbolje mlade igrače upitno je koliko je druga liga dovoljni podražaj. Mislim da nam takva suradnja u prvoj HNL koristi. A drugi klubovi nisu zainteresirani za to.
  • reziser
    8.1k
    kad god bila tekma u Osijeku bilo bi nezadovoljnih, da je u 3, prerano, da je u 8 prekasno, jbg, nekako mi se cini 6 najprihvaljivijim?
  • fakin
    3.6k
    Utakmica je radni dan i radni dan finale kupa Hrvatske mora biti u 20h. Da je vikend onda moze i ranije, ali radni dan mora biti navecer. Ali eto nista od toga
  • Derby
    814
    kad god bila tekma u Osijeku bilo bi nezadovoljnih, da je u 3, prerano, da je u 8 prekasno, jbg, nekako mi se cini 6 najprihvaljivijim?reziser

To što bi uvijek bilo nezadovoljnih ne znači da bi 15h bilo bolje od 20h.

Odnos HNS-a prema navijačima i kupu je sramotan.
  • superhik
    12.2k
    Finale kupa se mora igrati vikendom i šlus
  • Thor
    2.4k
    S time da na isto mesto istim putem od Zagreba do Zagreba idemo i tam i nazad i mi i rijecani. Doduse oni ce biti vjerojatno u manjem broju. No,svejedno bu zahtjevno organima reda organizacija,a posljedicno ce biti i restrikcija i ogranicenja i kolona u pratnji...bu zanimljivo :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet