• NORTE
    23.7k
    Finale kupa će bit navečer, pretpostavljam u 19 sati.

Uostalom sami klubovi mogu reagirati i tražiti kasniji termin u 20 sati.
    Treba uzet u obzir da je srijeda i da su mogući produžeci i penali.
  • Dinaminjo
    2k

Mislis kao i u KO LP koja pocinje u 21.00
  • Kepec
    9.5k
    Prije godinu dana nakon 29 kola bili smo 3. sa 49 bodova, 6 manje od drugog Hajduka i 7 od prve Rijeke, s 54 zabijena gola i 38 primljenih (+16).

Ove godine nakon 29 kola smo 1. sa 69 bodova, ujedno i 4 boda više nego na kraju prošle sezone, 10 više od drugog Hajduka i nestvarnih 28 više od trenutnog prvaka Rijeke koja je treća, sa 79 zabijenih golova i 23 primljena (+56).

Na kraju prošle sezone najbolji strijelac nam je bio Kulenović s 15 golova i 0 asistencija. Ove sezone, 7 kola prije kraja, najbolji strijelac Dinama, ali i lige je Beljo s 25 golova i 5 asistencija.

Nisam neki statističar nadam se da su sve brojke točne, samo sam htio podjeliti o kakvoj se razlici radi u odnosu na prošlu sezonu. Najviše me iskreno iznenadila bodovna razlika s Rijekom jer dugo nisam gledao tablicu i znao sam da su daleko, ali nisam bio svjestan da su baš ovoliko. Ove sezone se doslovno melje i nadam se da se neće stat i da je cilj 90 bodova i 100 pogodaka.
  • marcio amoroso
    50.2k
    Nastavno na priču o sastanku Šikića i Bobana. Profesionalno se mora i treba sa svima, “tattićevski” sa nikim. I to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet