• Noel
    20.7k
    Ako sam dobro i ispravno izvukao podatke ovo su bolesne činjenice (neka ispravi netko ako sam negdje fulal).

Dion Drena Beljo je zabio jučer u 90 minuta isto golova koliko je Matanović zabio u 3 sezone u drugoligašu St. Pauliju. (Golova 3).

Dion Drena Beljo je zabio u zadnjih mjesec i pol dana isto golova koliko je Matanović zabio u cijeloj sezoni 2023/2024 u drugoligašu Karlsruheru. (Golova 14)

Dion Drena Beljo dosad u ovoj sezoni (koja još nije završila) ima više zabijenih golova (Golova 32) nego Igor Matanović u cijeloj svojoj profesionalnoj klupskoj nogometnoj karijeri. (Golova 30).

Ne mogu izvuć točan podatak za Beljine asistencije ali mislim da ima ili je jako blizu toga da ima više asistencija u profesionalnoj karijeri nego Matanović golova (klupska karijera).

Nije cilj ovoga da se Matanović omaložava nego da se oda čast i poštovanje Belji.
  • fakin
    3.6k
    Bolesne brojke
  • Sibirski plavac
    8.5k
    24sata

HNS već razmišlja o novom izborniku, zato što još nije potpisao novi ugovor sa Zlatkom Dalićem. Igrači, koliko čujemo, ne bi imali ništa protiv da ih preuzme Bilić, ako već Dalić odluči otići
  • fakin
    3.6k
    Naletio sam na jedan tekst na internetu

Stanite malo. Koliko čujem, Dalić stvarno ne misli zvati Belju na svjetsko prvenstvo?

Beljo je u ovoj polusezoni za Dinamo zabio 21 gol u 16 utakmica, od toga je u HNL-u zabio 17 golova u 11 utakmica. U Europi je ove sezone u 8 utakmica zabio 5 golova. Dakle, fantastične, nevjerojatne brojke od preko gola po utakmici. Dalić, čini se, smatra da to nije dovoljno niti za poziv, to jest niti za poziciju četvrtog napadača.

Ne želim vrijeđati ni omalovažavati druge napadače, ali zar Matanovićevih 8 golova ove sezone u Freiburgu vrijedi više? Čovjek je u zadnje dvije sezone u 42 nastupa zabio 9 golova. Pa onda Musa, koji igra u ligi gdje pada najviše golova na svijetu (jer su američki klubovi morali prilagoditi nogometnu igru svojoj plitkoj publici koja ne može gledati utakmicu rezultata 0-0 ili 1-1, pa se onda zato mora igrati suludi nogomet bez obrana), zar njegovih 7 golova tamo vrijedi toliko više od ovih silnih Beljinih?

Ovo je kao da recimo izbornik u sezoni 2014/2015 nije zvao Kramarića koji je tada u polusezoni izdominirao HNL te zabio 21 gol u 18 utakmica (dakle, gotovo identično Belji) i da je umjesto njega pozvao nekakvog Srđana Lakića iz Kaiserslauterna koji je zabio 7-8 golova. Ljudi bi mislili da je nepozivanje Kramarića nekakva šala, skrivena kamera i slično.

Također, Dalić ne samo da ne poziva Belju, nego ne zove ni Stojkovića koji brijira u Dinamu. Ne znam, meni sve ovo skupa izgleda kao Dalićeva otvorena objava rata Dinamu, iako ne znam iz kojeg točno razloga. Možda čovjek ima neke osobne nesuglasice s vodstvom kluba i slično, ali u tom slučaju reprezentacija ne bi smjela biti taoc osobnih sitnih čarki.

Usput, Dalić je dao i neke omalovažavajuće izjave o domaćoj ligi. Podsjetimo, igrači iz HNL-a (Petković, Oršić, Šutalo, Livaković, Livaja) su dali neke važne golove i nosili su reprezentaciju do brončane medalje u Katru. Kako je tada valjao HNL, dok sada, kada treba pozvati povijesno dominantnog Belju, odjednom ne valja?

Svugdje na svijetu je pravilo da, ukoliko imaš dva podjednaka igrača, jednog koji igra u domaćoj ligi a drugog koji igra u inozemstvu, onda zoveš onoga iz domaće lige. Tako se šalje poruka, tako se promovira liga, tako se drži do onoga što je naše. To je domoljublje Daliću, a ne slikanje s Plenkovićem i HDZ-ovim ministrima.

Međutim, mi ovdje imamo situaciju da igrači nisu ni podjednaki, nego je ovaj iz domaće lige (Beljo) dominantan, dok je ovaj iz inozemstva prosječan, i u takvoj situaciji Dalić preferira ovog iz inozemstva. On time radi štetu našoj ligi i našim klubovima te promovira tuđu ligu i tuđe klubove. Koji će hrvatski igrač ubuduće doći u naš hrvatski klub poput Dinama kada će znati da mu ni 40 golova u sezoni neće biti dovoljno za poziv u reprezentaciju?

Ne znam zašto Dalić svjesno i namjerno otvara frontu s Dinamom, ali ovako nešto je dosad neviđeno. Nadamo se da će do svjetskog prvenstva promijeniti svoj stav i da Belji (pa i Stojkoviću) neće oduzeti ono što je zasluženo partijama na terenu.
  • KtcGoat
    3.9k
    HNS već razmišlja o novom izborniku, zato što još nije potpisao novi ugovor sa Zlatkom Dalićem. Igrači, koliko čujemo, ne bi imali ništa protiv da ih preuzme Bilić, ako već Dalić odluči otićiSibirski plavac

Bilic ili Olic koliko sam skuzio
  • OsamŠest
    7.2k
    @Haza je još prije 9 mjeseci napisao da je Kustić usmeno obznanio Biliću da ga želi nakon SPa, jer je Dalić odlučio otići..
  • Thor
    2.4k
    Prica se na razno raznim javnim kanalima pricama trovaca i hraniteljima zobi i pokvarenih mrkava gladne magaradi koje se gladni, iscrpljeni i frustriranih praznim zelucima godinama da se gura Beljo u "Repkicu" (kako nam se rugaju) i da "orjuna sa sjevera" ce bojkotirati istu jer eto Dalic ga ne zeli,s razlogom jer je defektan i jadan i pun im ga je k.i medija i svega, i nikad ne bi triba uc u repkicu i bla bla ser, ser :death: i da je sad to konacno reprezentacija jer nema nezasluznih dinamovaca. E i da kada je Dalic potjerao sve iz dalmacije (citaj Ljevaju) iz Zagreba nitko nije reagirao i nema dalmatinaca...:roll:
    U Zagrebu se kupuju salovi Gane!

Dakle...takvo pomracenje umova (iako cisto sumnjam da ih uopce ima da bi se uopce pomracili) i takav debilizam i trovanje i sranje samo zato kaj su sami jadni ne poznaje svijet!
  • KtcGoat
    3.9k
    E i da kada je Dalic potjerao sve iz dalmacijeThor

Trenutno u reprezentaciji iz Dalmacije:Livakovic,Vuskovic,Erlic,Caleta-Car,Modric,Pasalic,Vlasic,Perisic,Baturina,Moro
    Mozda ovi koji nikad nisu igrali za ajduka se ne racunaju pod dalmatince.

"Potirani":N.Kalinic(bolovi u kur..ledjima)Ante Rebic(orgijanje po insta storyima pa brisanje),Marko Livaja(verbalni i skoro fizicki obracun s navijacima)
    Bas neopravdano
  • DrRatoljub
    704

Ovi koji znaju igrati nogomet se ne broje pod Hajdukove.

Što se tiče protjerivanja, Livaja je sam sebe izbacio. O toj situaciji se dovoljno pisalo, ali ga od svih njegovih sranja i ponašanja tu najviše razumijem i mislim da tu Dalić i vodstvo nisu dobro reagirali.
    Da bi onda Dalić sto puta skrušeno molio njega sa se vrati, makar je ovaj dao do znanja da se nema namjeru vraćati...
    No comment.
  • Thor
    2.4k
    pa da. Ali kad si zaslijepljen mrznjom onda ne vidis dalje od nosa, a pogani jezik im laprda bez trunke povezanosti s mozgom (ponavljam,pitanje da li isti i postoji).
    A di smo sa #dabogda sve izgubili ...itd. sad vise nije repka,sad je reprezentacija!
    O jebem ti maloumne trovace!
  • fakin
    3.6k
    ff0e40e4-7632-4737-9a30-4d1d981446b9.jpg?width=765&height=510

Za vas smo izdvojili neke od najpopularnijih komentara.

"Zbog ovakvih je pola Slavonije opljačkano i raseljeno... fuuuj"

"Smeće ugostilo smeće"

"Kad će Pavlek navratiti? Ili je već bio..."

"Njemu je mjesto preko ulaza u restoran, tamo iza suda, a ti ga, Daliću, još hraniš."

"Dva ljigavca, ne zna se koji je gori, fuj".

"Malo je čudno, možda malkice amoralno kad se posao u državnoj firmi koristi za promociju privatnog biznisa. Pa se sve to lijepo posloži, pomiješa i umnoži. Možda bi netko drugi bio u sukobu interesa, ali zna se ona narodna. Umiljato janje dvije ovce sisa."

"Paraziti."

je li ijedan naš izbornik imao ovakve komentare?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.