• Cruyff
    125

Molim te prestani pratit i komentirat nogomet...
  • Krizy
    70.8k
    Ne dominira zracnim prostorom iako je visok 188 ✅
    Svako remplanje u sprintu je 50-50 da ce past ✅
    Progresivna dodavanja koja suigraca uvale u guzvu ✅
    Nonsalantno rjesavanje presinga jer misli da je Iniesta (a nije) ✅
    Iskakanje iz linije na svaku priliku, jer eto, svi drugi stoperi su glupi jer vazu rizik i korist ✅
    jakov1

Točno profil stopera kakvog traži Španjolska U21.
    Da je bolji ne bi ga zvali.
  • Orc123
    15.6k
    Orkestrirani napadi su krenuli od sranja Nicote po Sergiju konstantno kad odigra lose a kad odigra dobro sakrije se u misju rupu...na taj vlak se nadovezala ekipa koja je tim Galesic koja secira svako dodavanje i duel Sergija....i mogu to shvatiti jer Sergi nije trenutno puno kvalitetniji od Galesica...bolji je ali ne toliko ali njegov plafon, trzisni potencijal, njegove brojke su bolesne i iznad prosjecne.

Galesic se za HNL pokazao odlicno na beku za i istisnuo je Morisa, ali meni Moris ograc kojeg opet sljedece godine treba gurati tu. Sergi mora imati kontinuitet a koliko je tko kvalitetan i koliko je trazen vidimo po interesu koji je 100 puta veci za Sergija nego za Galesica i to je normalno i normalno je da ces onda i gurat takvog igraca jer da to ne radis onda bi bio tesko udaren u glavu.

Blago je imati u obrani igrace poput Valincica, Sergija, Galesica, McKenne, Vinlofa, Gode....

Ali cemu stalno seciranje i propitkivanje tako mladog igraca koji je dokazan na svim razinama. Grijesi, svi su grijesili, a ne postoji bezgresan i savrsen stoper.
  • jakov1
    1.5k
    jer Sergi nije trenutno puno kvalitetniji od GalesicaOrc123

Alo brate, nemoj srat po nasem igracu, bolje mu lajkaj story i podrzi ga.

David Luiz ima sve te mane osim sta je fizicki puno dominantniji, nije inteligentan ni 10% kao Serig, a vidi koju je karijeru napravio. Nevjerojatno mi je da nekima nepojmljivo da top igrac ima ogromne mane (koje Sergi igrom slucaja dijeli s rastom).
  • Fan
    2.1k
    S obzirom na godine, Dominguez je odličan stoper koji u ovom trenutku ima puno više pluseva nego minusa, a te minuse će riješiti kroz godinu-dvije.
    Naravno, nije istina ni to da ima elitne brojke, a i zna imat prosječno po jednu kardinalnu grešku po utakmici, al i kao takav je sigurno najbolji stoper lige, uz McKennu. Ok, to je i do toga možda što u našoj ligi ni nemaš u ovom trenutku poštenog stopera osim u Dinamu, al treba se sjetit kakvi smo mi bili iza zadnje 2 sezone, tragedija.
    Tako da, neka se samo diže hype oko Domingueza, neka vrište strane naslovnice i nek ode za 15m, meni sigurno neće bit krivo što ćemo mi jebeno zaradit na njemu.
  • rokikaciga
    13.1k
    Jebote da Sergi nema musica sa 20 godina igrao bi za Barcu i vrijedio bi 200 milja. Ovak vrijedi 20m i igra za najveci klub na svijetu, clan je u21 Spanjolske iz jadnog HNLa. To su neke sitnice koje su potpuno normalne za decka u njegovoj razvojnoj fazi i koje ce se rijesiti kada decko potpuno sazrije kao stoper (za jedno 5-7 godina).

U Sergijevim igrama treba uzivati dok je tu s nama. Nadam se da ostaje i sljedece godine u Maksimirskoj 128.
  • Mr Blue
    4.6k
    Ispričavam se ako sam nekome dignuo živac ranije, vjerujem da svi pišu u najboljem interesu kluba.

No ove sezone u 29 ligaških utakmica mi smo primili 23 gola, a bilo bi to vjerojatno i manje da je Filipović branio od početka umjesto Nevistića.

Meni je to brutalna statistika, a tu obranu predvodi i Sergi Dominguez, dvadesetogodišnjak. I radije biram okrenuti se tim pozitivnim aspektima nego secirati neke minorne pogreške koje će on svakako ispraviti.

Slažem se da su europske utakmice nešto drugo, ali naša lošija izdanja u EL ove sezone su zbroj puno raznih faktora i smatram da nisu plod individualnih pogrešaka ovog ili onog igrača.
  • scooniepenn
    6.6k

Ma ne, to ti je splet okolnosti. McKenna je skotsski drvosjeca, a Dominguez svilena, nepouzdana katalonska prevara. Puno smo bolju obranu imali zadnje dvije sezone, ali nisu imali toliko srece.
  • hardek
    9.6k
    Nikad mi neće biti jasan hejt prema Sergiu. Mogu razumjeti novinarske agende, ali od navijača za koje očekuješ da žele dobru klubu...

McKenna je imao jednak broj velikih kikseva kao Sergi ove sezone ali ima status božanstva, zato što su Sergijeve greške dodavanja protivničkom napadaču loptu u noge, a McKenna kada 3 puta u Europi ne drži liniju zaleđa i iz toga primimo gol to nitko ne gleda.
  • Dendle71
    325
    Leny Yoro ili Sergi? Je li ovakva usporedba uopče moguča? Možda glupa pitanja ali kad sam sinoć gledao kako Yoro pliva, sam razmišljao kako bi Sergi umijesto njega izgledao.
  • Peškaman
    9k
    Dominguez je perspektivan mladi stoper koji ima dobru "pozadinu", prošao školu Barcelone,sudjelovao u par utakmica prve ekipe, Španjolac, dobio poziv u21 reprezentacije.
    Ove godine će u svojoj karijeri osvojiti prve seniorske trofeje, odigrao je par europskih utakmica,skupio iskustvo.
    Ne treba od njega raditi Šutala/Gvardiola jer to,još uvijek,nije. Niti treba svaku njegovu utakmicu secirati i postavljati abc odgovore što je trebao uraditi i kako u kojoj situaciji.
    Trenutno je među boljim HNL stoperima, potrebno mu je iskustvo i nadam se da će provesti bar još jednu godinu u Dinamu. Osvajanjem HNLa/kupa plus kvalificiranje i igranje u LP/EL s Dinamom će igraču i Dinamu donijeti transfer od 15+mil€.
    Koliko je trenutna vrijednost kada bi igrača prodavali ne znam ali nevjerujem da je iznad 10mil€.
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Igrali smo protiv Fenerbahcea u Europskoj ligi na jesen. Idealan test protiv velikih imena, doduše malo ocvalih, ali opet su ,,velika". Meni je Sergi bio možda najbolji igrač na terenu tu večer. Je li imao oscilacija kroz sezonu? Pa ko ih nema. Ali ima inteligenciju, tehniku i igra sa srcem. Nadam se da ćemo ga se uvijek sjećati kako i Olma.

I još nema kuk (to mi je i dalje jedna od najluđih priča ikad).

Sergi La Cadera Dominguez
  • CerealKiller
    298
    Kaze lik ne dominira zračnim prostorom. Ajmo sada konkretno, evo usporedbe sa McKennom koji je uz Domingueza najbolje ocjenjeni stoper na Sofi

Dominguez

Ukupni osvojeni dueli
    5.5 (64%)
    Osvojeni dueli na tlu
    2.3 (59%)
    Osvojeni zračni dueli
    3.2 (69%)

McKenna

Ukupni osvojeni dueli
    5.2 (64%)
    Osvojeni dueli na tlu
    1.4 (54%)
    Osvojeni zračni dueli
    3.8 (69%)

Ne treba nista vise komentirati, statistika sve govori
  • T90d
    2.9k

Lako mu dominirati protiv napadača do 186cm visine, McKenna skače sa onima preko 187cm :lol:
  • jakov1
    1.5k
    Ajde svaka cast, u pravu si. Omake je nedavno stavio graf s brojem i % zracnih duela, ja sam zapamtio samo da je Scott najbolji u ligi, ali Sergi je zapravo na istom tom grafu odmah pokraj njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet