• Zagi
    17.1k
    MMaeu bi trebalo 20 metara prednosti da spasi situaciju onaj put kada je Gonzalez izbjegao offside zamku.
  • CerealKiller
    288
    Tvoja usporedba Domingueza sa Mmaeom je u najmanju ruku smiješna i definitivno spada u rubriku nepopularna mišljenja. A ovo "Šutalo za sirotinju" bolje da ne komentiram
  • Orc123
    15.6k
    stoper koji ti igra s 20 godina standardno cijelu sezonu, kojeg svi relevantni portali u Europi svrstavaju u sam vrh mladih talenata, igrac koji je vruca roba na trzistu za transfer preko 10 mil eura i ti takvog stopera kod kojeg su btw. I normalne oscilacije jer da nisu ne bi nikad dosao ovdje nego bi bio starter u Barci ili u krugu 3-4 stopera, ti takvog stopera usporedis s Mmaeom??! I jos k tome karakterno top decko, nikakvih peoblema, normalan i skroman.

Ti ga hladno usporedis s Mmaeom. Sta jos reci? Mozda najbolje nista.

I da, zaboravio dodati...covjek dobio poziv tamo za neku malu zemljicu u vidu U21 Spanjolske...jer eto, nema dovoljno po La Ligi stopera pa moraju kupiti skart po 1.HNL....
  • Dino
    5.3k
    Pa, mišljenje je definitivno jako nepopularno :lol:

Moj dojam o Dominguezu je pao u drugom dijelu polusezone, ali to je zato što sam u prvom smatrao da je (će biti) najbolji stoper kojeg smo ikad imali, iako dojam nije pao dovoljno da bi ga smatrao lošim. Čovjek je objektivno vrhunski stoper, teško je to osporiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet