Crni86
Nek griješi, tako se najbrze uči. Kada ako ne na +10? — Zagi
Znas sam kolko šmekam Stojketa i da sam ga branio puno puta u smislu da ima talent, ali mislim da i sam znas da nu priserem kao sto sam jucer napiso isto da kao za odgojnu mjeru treba ic van jer na 1 dobar idu 3 losa poteza. To kaj neko pogrijesi ne znaci odmah da je los igrac. Pa i kad dobimo 7:0 bude gresaka… to je sastavni dio sporta.Neki igrači su dobili status gotovo bezgriješnih bozanstava dok se ovom u prvoj seniorskoj sezoni pod povečalom proučava svaka i najmanja greška. Samo to. — Zagi
Zagi
Sve pet ali jbg kak onda nitko ne kometira McKenninu igru jučer? Kak je on neki bezgriješni brejvhart stoper? Valjda ne vidim nevidljive kretnje ili postavljanja u rangu VVDa ili nekaj.Ali to ne znaci da se nesmije prokomentirat da je imao koju gresku. Imat ce ih i jos — Crni86
marcio amoroso
Crni86
Mislim ciničan sam ali fakat ne kuzim zakaj se malog toliko secira.... — Zagi
jakov1
Dominguez je izvrstan i talentiran. — Jos-Optimus
blue heart 72
rokikaciga
Mr Blue
To što ga razni novinari crne, a naši navijači upadaju na taj vlak — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.