• Ruki93
    161
    U vinkovcima se isto igralo u ponedjeljak pa je bilo skoro 7 tisuca (a jos je i kisa pala u drugom poluvremenu), ne znam sto je razlog da je bas ovako slaba prodaja sad. Pretpostavljam da je stvar sto nema neizvjesnosti u prvenstvu al opet igra se toliko dobro da bi trebao doc veci broj ljudi.
  • NKDZ86
    8k
    A i razlika je kaj nismo dugo igrali u vinkovcima pa se ekipa zaželjela, a gradski vrt je bas odron od stadiona, daleko od terena tribina
  • Hnlovac
    4.7k
    Istok Gradskog Vrta je udaljen 17 metara od terena, zapad 16

Istok stare Kranjče bio je udaljen 17 metara od terena, A zapad isto oko 17 metara

Istok u Vinkovcima je udaljen oko 15 metara od terena , zapad isto 15

Nije tolika razlika

Ono što doduše vjerujem da bar malo utječe na užasno slabu prodaju Istoka, na ulsznice hr su tribine i teren nacrtane tako da čovjek dobije dojam da je Istok 30 metara od terena, a Zapad 7,8 , ne bi me čudilo da zato većina kupuje zapad
  • Liks90
    4.6k
    Paketi

SD ostalo 1192

Vukovar

Gostujuća 438, ostale tribine 1328, ukupno 1766

Zato moramo u subotu napunit Maksimir protiv Rijeke, sve ispod 14-15 soma je slabo
  • Liks90
    4.6k
    Vukovar

Gostujuća 459, ostale 1485, ukupno 1944
  • Neron53
    2.5k

Mislim da se varas. Sve ovo na zapadu sto je sivo ziher nije ful prodano nego je po meni rezervirano za sponzorske i gratis ulaznice te dio odvojen za odredjena prodajna mjesta/blagajnu... od kojih ce se neke mozda naknadno i pustiti u prodaju. Kad je otvorena online prodaja, ama bas svi sektori na zapadu, od naseg kaveza pa sve do sredista tribine su bili savrseno popunjeni(zasivljeni) sto se tice prva 3 odnosno 4 reda.
  • Hnlovac
    4.7k
    nene, to sivo ja mislim nisu rezervirane ulaznice nego redovi koji nisu pušteni u prodaju jer su maknute stolice s prva 3 reda, ali i dalje je statistika da je prodano oko 1000 ulaznica za zapad i 400ak za istok
  • Liks90
    4.6k
    Vukovar

479 + 1595, ukupno 2074

Paketi

SD ostalo 1158
  • Neron53
    2.5k

Bas sam si malo dao truda i isao prebrojati ta nedostupna mjesta na zapadu...rekao bih da je osim onih koje su zasivljene od pocetka, nije otislo ni 500 :)
    Izgleda da u taj broj koji je statisticki prikazan za zapad, ulaze i one koje su od pocetka nedostupne.
  • Hnlovac
    4.7k
    Mislim da je sigurno otišlo više, jer smo počeli sa 6900 dostupnih karata(bez gostujuće tribine), a sad smo na 5300, a na Istoku sam ručno izbrojao 600 prodanih karata

Isto tako mislim da nije bilo masovnih rezerviranja mjesta usred prodaje jer bi inače odjednom otišlo masu ulaznica a ulaznice dosta ravnomjerno kapaju

Inače, ovdje slika s kapacitetima sektora na GV, iako mislim da se odnosi na razdoblje prije čupanja prva 3-4 reda na zapadu

Screenshot-20260320-083917-Chrome.jpg
  • Liks90
    4.6k
    pa kolko je onda bilo dostupno ukupno za jug? Znamo svi da ima vise od 715 mjesta, a mi računamo cca sa tom brojkom da je bilo dostupno
  • Hnlovac
    4.7k
    iskreno ne znam, mislim da oko 800ak mjesta, ja sam se više fokusirao na domaće sektore

Isto tako otišao je i određen dio karata za domaće sektore odmah do gostujućeg, de facto ~Jug~ sjever
  • Liks90
    4.6k
    gostujuci je sjever…mi svi računamo oko 715 da je bilo dostupno, Al ja mislim vise po brojkama tribine kako si napisao…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.