• Ruki93
    161
    U vinkovcima se isto igralo u ponedjeljak pa je bilo skoro 7 tisuca (a jos je i kisa pala u drugom poluvremenu), ne znam sto je razlog da je bas ovako slaba prodaja sad. Pretpostavljam da je stvar sto nema neizvjesnosti u prvenstvu al opet igra se toliko dobro da bi trebao doc veci broj ljudi.
  • NKDZ86
    8k
    A i razlika je kaj nismo dugo igrali u vinkovcima pa se ekipa zaželjela, a gradski vrt je bas odron od stadiona, daleko od terena tribina
  • Hnlovac
    4.7k
    Istok Gradskog Vrta je udaljen 17 metara od terena, zapad 16

Istok stare Kranjče bio je udaljen 17 metara od terena, A zapad isto oko 17 metara

Istok u Vinkovcima je udaljen oko 15 metara od terena , zapad isto 15

Nije tolika razlika

Ono što doduše vjerujem da bar malo utječe na užasno slabu prodaju Istoka, na ulsznice hr su tribine i teren nacrtane tako da čovjek dobije dojam da je Istok 30 metara od terena, a Zapad 7,8 , ne bi me čudilo da zato većina kupuje zapad
  • Liks90
    4.6k
    Paketi

SD ostalo 1192

Vukovar

Gostujuća 438, ostale tribine 1328, ukupno 1766

Zato moramo u subotu napunit Maksimir protiv Rijeke, sve ispod 14-15 soma je slabo
  • Liks90
    4.6k
    Vukovar

Gostujuća 459, ostale 1485, ukupno 1944
  • Neron53
    2.5k

Mislim da se varas. Sve ovo na zapadu sto je sivo ziher nije ful prodano nego je po meni rezervirano za sponzorske i gratis ulaznice te dio odvojen za odredjena prodajna mjesta/blagajnu... od kojih ce se neke mozda naknadno i pustiti u prodaju. Kad je otvorena online prodaja, ama bas svi sektori na zapadu, od naseg kaveza pa sve do sredista tribine su bili savrseno popunjeni(zasivljeni) sto se tice prva 3 odnosno 4 reda.
  • Hnlovac
    4.7k
    nene, to sivo ja mislim nisu rezervirane ulaznice nego redovi koji nisu pušteni u prodaju jer su maknute stolice s prva 3 reda, ali i dalje je statistika da je prodano oko 1000 ulaznica za zapad i 400ak za istok
  • Liks90
    4.6k
    Vukovar

479 + 1595, ukupno 2074

Paketi

SD ostalo 1158
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.