• Jurki
    24.3k
    Ivica Medo isprskao Antu Breku

Ovaj Breko izgleda svršava na spomen tovara i Livaje.
    Ali ga Medo poklopio kak spada.
    Medo: šta je Hajduk napravio sa Livajom? Nista
    Breko: pa bio je konkurentan :rofl:

Breko govno tovarsko smrdljivo.
  • criticus
    7.2k
    Jel dostupna info kako hajduktv može imat prava za prijenos SHNL-a? Vjerojatno im je HT dozvolio pa da bude u njihovom paketu, ali ta prava su prodana i za to svi klubov preko saveza dobivaju novac. Kako jedan klub može dobit i ovce i novce? Zašto mi, i ostali klubovi nemožemo prenosit na svojim platformama i to naplaćivati?
  • don
    19.3k
    pa tako šta je dogovor da novac od tog ide 50/50, naravno. Iako, sumnjam da je hajduk to htio zbog neke zarade, više zbog toga da ne slušaju "omaložavanje" hajduka od "tkz" neutralnih komentatora pa su ovako zadovoljili svoj puk subjektivnim komentiranjem.
  • criticus
    7.2k
    pa tako šta je dogovor da novac od tog ide 50/50, naravno.don

Da al to je kao da ja tebi prodam bicikl, a ti ga krenes iznajmljivat. Onda ja dođem i kažem ej aj da i ja ga iznajmljujem dat ću ti pola zarade. I dalje sam ga proda a još fino ubirem zaradu od najma tog prodanog bicikla bez naknade.
  • Jurki
    24.3k
    subjektivnim komentiranjemdon

Bio je jedan takav.. pa je pobral najveci moguci hejt.
    Upucene su mu bile svakojake psovke i pjesmuljci.

Nitko ne voli pristrane komentatore, na ciju god stranu.
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Nitko ne voli pristrane komentatore, na ciju god stranu.Jurki

Kad god čujem riječ pristrani komentator, uvijek se sjetim ovog lika :rofl: :

https://www.youtube.com/shorts/igkSKbZloZc
  • Zambatine škude
    4.6k
    Jel dostupna info kako hajduktv može imat prava za prijenos SHNL-a? Vjerojatno im je HT dozvolio pa da bude u njihovom paketu, ali ta prava su prodana i za to svi klubov preko saveza dobivaju novac. Kako jedan klub može dobit i ovce i novce? Zašto mi, i ostali klubovi nemožemo prenosit na svojim platformama i to naplaćivati?criticus

Tcom je masovno počeo gubiti korisnike po Dalmaciji zbog nezadovoljstva komentiranjem Hajduka pa su našli ovaj model kao neki kompromis.

Ostali klubovi to ne rade jer im nema smisla, a uglavnom ni mogućnosti. Koliko mi je poznato, Hajduk je u gubitku s tim projektom.
  • Jurki
    24.3k
    masovno počeo gubiti korisnike po Dalmaciji zbog nezadovoljstva komentiranjem HajdukaZambatine škude

Ako je tko imal pristrano komentiranje utakmica na maxsportu, onda su to bili oni.

Dok god je dole takav mentalni sklop, koji ne zeli cuti ni za natruhe nekakve kritike, nema zime za sadasnji poredak u svemiru zvan hnl.
  • Netkos
    116
    HT je kupio prava, može raditi s njima što hoće. Pa tako i imati poseban kanal za Hajduk.
  • Omake
    16.8k
    Epski početak Rijeke protiv Šarana
  • Droljo
    26.7k
    Odmah radeljića zakaparit!
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Zlobnici bi rekli da se prava utakmica Osijeka odvija u ovom trenutku preko Drave :cool: . Srećom da takvih nema ovdje
  • Dzoni
    4.9k
    "Najbolji trener HNLa od kojeg Kovačević treba učiti"
  • Droljo
    26.7k
    Kakva akcija radeljića u 20toj minuti. Za nogometne sladokurce...
  • jp23
    3.8k
    Crepulja direkt iz kornera zabio za Slaven Belupo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention