• Jurki
    24.3k
    Ivica Medo isprskao Antu Breku

Ovaj Breko izgleda svršava na spomen tovara i Livaje.
    Ali ga Medo poklopio kak spada.
    Medo: šta je Hajduk napravio sa Livajom? Nista
    Breko: pa bio je konkurentan :rofl:

Breko govno tovarsko smrdljivo.
  • criticus
    7.2k
    Jel dostupna info kako hajduktv može imat prava za prijenos SHNL-a? Vjerojatno im je HT dozvolio pa da bude u njihovom paketu, ali ta prava su prodana i za to svi klubov preko saveza dobivaju novac. Kako jedan klub može dobit i ovce i novce? Zašto mi, i ostali klubovi nemožemo prenosit na svojim platformama i to naplaćivati?
  • don
    19.3k
    pa tako šta je dogovor da novac od tog ide 50/50, naravno. Iako, sumnjam da je hajduk to htio zbog neke zarade, više zbog toga da ne slušaju "omaložavanje" hajduka od "tkz" neutralnih komentatora pa su ovako zadovoljili svoj puk subjektivnim komentiranjem.
  • criticus
    7.2k
    pa tako šta je dogovor da novac od tog ide 50/50, naravno.don

Da al to je kao da ja tebi prodam bicikl, a ti ga krenes iznajmljivat. Onda ja dođem i kažem ej aj da i ja ga iznajmljujem dat ću ti pola zarade. I dalje sam ga proda a još fino ubirem zaradu od najma tog prodanog bicikla bez naknade.
  • Jurki
    24.3k
    subjektivnim komentiranjemdon

Bio je jedan takav.. pa je pobral najveci moguci hejt.
    Upucene su mu bile svakojake psovke i pjesmuljci.

Nitko ne voli pristrane komentatore, na ciju god stranu.
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Nitko ne voli pristrane komentatore, na ciju god stranu.Jurki

Kad god čujem riječ pristrani komentator, uvijek se sjetim ovog lika :rofl: :

https://www.youtube.com/shorts/igkSKbZloZc
  • Zambatine škude
    4.6k
    Jel dostupna info kako hajduktv može imat prava za prijenos SHNL-a? Vjerojatno im je HT dozvolio pa da bude u njihovom paketu, ali ta prava su prodana i za to svi klubov preko saveza dobivaju novac. Kako jedan klub može dobit i ovce i novce? Zašto mi, i ostali klubovi nemožemo prenosit na svojim platformama i to naplaćivati?criticus

Tcom je masovno počeo gubiti korisnike po Dalmaciji zbog nezadovoljstva komentiranjem Hajduka pa su našli ovaj model kao neki kompromis.

Ostali klubovi to ne rade jer im nema smisla, a uglavnom ni mogućnosti. Koliko mi je poznato, Hajduk je u gubitku s tim projektom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.