• Fatos Beqiraj
    1.6k
    hahahaha slazem se, to trebamo koristiti u pregovorima ovo ljeto
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    ne vjerujem da ce traziti neku ogromnu placu jer je nema ni sad. A ako je bolji od Mckenne nek bude prvi stoper, ne mozes nikom garantirat mjesto i sve mu omogucit. Nek se desi neka ozljeda on upada.

Plus je i iskustvo u ligi prvaka, sjecam se one sezone kad je sa sheriffom dobio reala
  • Navijač Dinama
    12k
    Sad će famozne priče o Radeljićevom koljenu, a frajer je propustio valjda ukupno 10 tekmi u 10 godina cijelokupne karijere, a tu ga se smatralo i pisalo o koljenu i koji kao da ima lomove križnih kao da je u najmanju ruku Santi Cazorla ili netko već.

Igra nogom jako dobra, nije ni spor kako inače stoperi znaju biti. Po meni sasvim dobra zamjena za McKennu, plus imamo Zebića i Galešića, te ovisi hoćel Dominguez ostat ovo ljeto ili ne, ako da, onda je to po meni opet jako dobar kolektiv što se stopera tiče.

Da se ne zove Stjepan Radeljić, nego Santi Raderoudriguez, kolektiva drkica bi pala ovdje i među prskanja.
  • Zagi
    17k
    Sobzirom da svi nekako smatramo Dominguezov odlazak vjerojatnim te da će ga zamjeniti Galešić, plug-and-play opcija Radeljića i Galešića je dosta podcijenjena.
    Znaju se i dokazano dobro funkcioniraju zajedno.

Vidimo koliko to isto znači Valinčiću i Lisici.

A nije niti potvrđeno da je to Radeljić iako ima smisla.
  • mlinchica
    5.5k
    Sobzirom da svi nekako smatramo Dominguezov odlazak vjerojatnim te da će ga zamjeniti Galešić, plug-and-play opcija Radeljića i Galešića je dosta podcijenjena.Zagi

Znači Gale i McK, Radeljić čeka ulazak s klupe?
    Ili bi McK na klupu radi uigranosti bivših Riječana?
    Nisam skužila :grimace:
  • Crni86
    20.9k
    ali ponavlja se priča od prošlog ljeta kad se na svaku odluku Zvone i sportskog sektora skakalo u obranu i svi koji su imali prigovor na neke poteze, zatrpani su izjavama “treba vjerovati Zvoni”.mlinchica

Samo sta je sad razlika gdje imamo Zvonu vec godinu dana i dva odradena prijelazna roka. Mogo sam razumijet skepsu prosle godine kad nismo znali sta ocekivat od Zvone.

Danas valjda covjek ima kredibilitet neki nakon xy dobro odradenih poslova, vjere u trenera i poslozene ekipe koja igra predivan nogomet.

Nije problem u ne slaganju s nekim potezima. Na kraju meni recimo Radeljic nije omiljen igrac. Da me pitas sad da li ga zelim u dinamu bi vjerojatno reko da ne. Ali isto tako ako Zvone odluci da ga dovede onda on nesto vidi u njemu i koliko god meni kao laiku taj potez nema smisla, opet imam vjeru u ovaj sportski sektor nakon ove sezone. Nije problem rec da se ne slazes, problem je konstantno uvjeravanje da je to 100% los potez koji nema smisla i ne ostavljanja 5% mogucnosti da taj potez na kraju moze ispast dobar. I onda ce isti prvi zaurlat kad taj igrac pogrijesi… kao da navijaju za svoj ego, a ne da dinamo kao klub uspije.

Covjek dobi feeling da su neki ovdje radili u realu, barci, lpoolu i ostalim klubovima s kakvom sigurnocscu pisu o procijenama nekih igraca.
  • Zagi
    17k
    Rado bih da ostane trenutna situacija , a Radeljić zamijeni Torrentea. Za tu ulogu mi je baš vrlo dobro rješenje.
    Srećom ove sezone na stoperima nismo imali baš nikakve zdravstvene probleme , a vrlo lako smo se mogli naći u vrlo nezavidnoj situaciji. Brojčano je falio jedan stoper, srećom nije nam se osvetilo.

McKenna mi je izrazito drag ali da smatram da je nezamjenjiv, ne baš.
    Ne gubi mi se previše vremena niti na uigravanje slijedećeg stoperskog para, pa Radeljić postaje primamljiviji.
  • mlinchica
    5.5k
    Samo sta je sad razlika gdje imamo Zvonu vec godinu dana i dva odradena prijelazna roka. Mogo sam razumijet skepsu prosle godine kad nismo znali sta ocekivat od Zvone.Crni86

Ma slažem se u potpunosti ali u čemu je onda smisao rasprava na forumu?
    Ni ne znamo hoće li doći Radeljić, radi se ponovo o nekom hintu o kojem se raspravlja.
    Svi možemo napisati samo vjerujemo Zvoni, kaj sigurno većina na forumu i vjeruje i to je to.
    Komentirati onda tek kad krene sezona.

Nije problem rec da se ne slazes, problem je konstantno uvjeravanje da je to 100% los potez koji nema smisla i ne ostavljanja 5% mogucnosti da taj potez na kraju moze ispast dobar. I onda ce isti prvi zaurlat kad taj igrac pogrijesi… kao da navijaju za svoj ego, a ne da dinamo kao klub uspije.Crni86
    Ma dobro, to su ekstremi i ako smetaju, treba se s njima direktno “potući” argumentima. :smile:
    Ima forum vrlo kvalitetnih rasprava, samo ih treba tako usmjeravati.

Pokušala sa svojom objavom skrenuti raspravu na konkretne stvari, da ne krenemo opet u podjele - zašto mislimo da bi on htio biti rotacijski igrač i može li kvalitetno zamjeniti nekog od prvotimaca jer mi je logičnije, ako dolazi, da ne dolazi kao rotacija.
    Može se o tome raspravljati kao kaj je Roki izbacio svu moguću statistiku ili Zagi svoje argumente pa i ti sad sa svojim mišljenjem.

Nekako mi je idila na forumu u zadnje vrijeme, ne da mi se opet one nervoze od prošlog ljeta čitat i podjele na “mrzitelje” i ljubitelje Zvone.
    Eto, samo to. :wink:
  • deda
    44.8k
    Kolegice znate u čemu je problem jedino i uvijek. Kad ja kažem da nešto mislim i da je to moja procjena i druga varijanta kad kažem da je to tako i nikako drukčije te nitko to nema pravo osporiti. Slobodno se svi učesnici pronađete u A i B ulozi. A dodatan problem je što B uloga nije ni sposobna spoznat da je B uloga već je uvjerena da je A uloga.
  • Orc123
    15.6k
    Ja stvarno ne mogu shvatiti koliko bi to mi mogli dobiti za McKennu, a da bi nam vrijedilo vise od onog sto takav lider znaci na terenu. Naravno ako postoji ponuda za njega. Sigueno to ne moze biti blizu 10mil eura. Ako je u pitanju Radeljic , kao rotacija ok, ali zamjena McKenne s njim doslovno nema smisla za Europske ambicije.

svi mogu otici ali kostur Livi, Mckenna, Misic, Zajc, Stojke i Beljo NE! Ako imamo imamo i male ambicije uci u LP....

Ova momcad za LP ili ozbiljnije partije u Europi treba nadogradnju a ne dekonstrukciju i rekonstrukciju!
  • rioda
    15.3k
    Ja stvarno ne mogu shvatiti koliko bi to mi mogli dobiti za McKennu, a da bi nam vrijedilo vise od onog sto takav lider znaci na terenu. Naravno ako postoji ponuda za njega. Sigueno to ne moze biti blizu 10mil euraOrc123

Možda mi ne možemo dobiti puno, ali McKenna sigurno može dobiti puno više nego zarađuje kod nas
  • Orc123
    15.6k
    covjek ima ugovor do 2029.g .....mislim da se tu pita nas, a i on sam dao intervju da zeli ostati....
  • Pesca90
    143
    Mozda je Haza mislio na Kolasinca stopera ljevaka,a ne Radeljica ,a i Djimsitiju istice ugovor kad vec cackam po Atalanti
  • Noel
    20.6k
    Meni je Radeljić i na ljeto kad se pričalo o njemu bio oke transfer.

Siguran sam bio u Bakrara kad je dolazio da će bit pojačanje dok se pola foruma snebivalo, siguran sam i u Radeljića da će bit dobro pojačanje (ako dođe).
  • Crni86
    20.9k
    Svi možemo napisati samo vjerujemo Zvoni, kaj sigurno većina na forumu i vjeruje i to je to.mlinchica

To se obicno pise kad krene negativa.

A kaj se tice konstruktivnih rasprava dakako da je forum ovdje za to. Samo s ovakvim slucajevima koje sam ja naveo konstruktivna rasprava ne dolazi u obzir jer oni su dosli bildat svoj ego da dokazu da su u pravu, a ne da potegnu nesto od tuda i vide nesto mozda s druge strane. Sto na kraju i je poanta foruma.

Po meni Radeljica ima pluseva i minuseva. Pitanje je da li cemo mi znat iskoristit te pluseve i sakrit minuseve. Mnogi zaborave da je nogomet momcadaki sport i gledaju igrace samo kao pojedince. A nekada ce losji pojedinac pojedinoj momcadi vise donijeti nego bolji.

mislim da se tu pita nas, a i on sam dao intervju da zeli ostati....Orc123
    Mislim da mi na sve te stvari gledamo idilicno. Pita se nas da… a zamisli da mu netko nudi duplu lovu. I mi odbimo i mislis da to psiholoski na nikoga ne utjece? Kakav god profesionalac bio naravno da te to pokoleba malo. Nije sve niti bijelo niti crno.

Na kraju to su ljudi koji rade za novac. Prehranjuju familije i slicno. Meni je sasvim logicno da bi netko iso za duplo bolju lovu bilo kam koliko god mu to lijepo bilo. Jbga, to je biznis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.