Fatos Beqiraj
Navijač Dinama
Zagi
mlinchica
Sobzirom da svi nekako smatramo Dominguezov odlazak vjerojatnim te da će ga zamjeniti Galešić, plug-and-play opcija Radeljića i Galešića je dosta podcijenjena. — Zagi
Crni86
ali ponavlja se priča od prošlog ljeta kad se na svaku odluku Zvone i sportskog sektora skakalo u obranu i svi koji su imali prigovor na neke poteze, zatrpani su izjavama “treba vjerovati Zvoni”. — mlinchica
Zagi
mlinchica
Samo sta je sad razlika gdje imamo Zvonu vec godinu dana i dva odradena prijelazna roka. Mogo sam razumijet skepsu prosle godine kad nismo znali sta ocekivat od Zvone. — Crni86
Ma dobro, to su ekstremi i ako smetaju, treba se s njima direktno “potući” argumentima. :smile:Nije problem rec da se ne slazes, problem je konstantno uvjeravanje da je to 100% los potez koji nema smisla i ne ostavljanja 5% mogucnosti da taj potez na kraju moze ispast dobar. I onda ce isti prvi zaurlat kad taj igrac pogrijesi… kao da navijaju za svoj ego, a ne da dinamo kao klub uspije. — Crni86
deda
Orc123
rioda
Ja stvarno ne mogu shvatiti koliko bi to mi mogli dobiti za McKennu, a da bi nam vrijedilo vise od onog sto takav lider znaci na terenu. Naravno ako postoji ponuda za njega. Sigueno to ne moze biti blizu 10mil eura — Orc123
Crni86
Svi možemo napisati samo vjerujemo Zvoni, kaj sigurno većina na forumu i vjeruje i to je to. — mlinchica
Mislim da mi na sve te stvari gledamo idilicno. Pita se nas da… a zamisli da mu netko nudi duplu lovu. I mi odbimo i mislis da to psiholoski na nikoga ne utjece? Kakav god profesionalac bio naravno da te to pokoleba malo. Nije sve niti bijelo niti crno.mislim da se tu pita nas, a i on sam dao intervju da zeli ostati.... — Orc123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.