• Ijayi Atiemwen
    5.9k
    I Lukokio (ili kak se zvao onaj tamnoputi crnac) u špici.Droljo

Lukaku se zove.
  • Kikinho
    5

Ojeda ugovor do 2029. iako ne znam koliko bi htio ostati trunuti u klubu koji je u zadnje vrijeme katastrofalan.
  • Nolifer
    14.5k
    Lukaku se zove.Ijayi Atiemwen

Krivo...

• Kujtim Shalla
    9.1k
    Pozdrav kikinho ,dobro došao . Znači ima šanse da dodje taj Ojeda ,nikad čuo za njega . Jel dobar ?
  • Orc123
    15.6k
    Vipotnik se razvio u top napadaca! Steta da smo njega propustili, odmah se vidjelo da je kapacitet za ozbiljne stvari. Steta da, ako ga vec prvi put iz Maribora nismo uzeli, da ga nismo uzeli godinu dana kasnije besplatno kad su Francuzi bankrotirali. Jedan od vecih promasaja jer takvog igraca besplatno dovesti je rijetkost. Steta....
  • Kikinho
    5
    pa po meni u Orlandu jedini uz Marca Pašalića koji nešto vrijedi i po prikazu na većini sportskih rezultata njih dvojica igraju kao dva prednja.

Ne znam baš kako funkcioniraju ameri po pitanju odšteta njima je to show-biz klubovima ne znam je li u interesu zarađivati od transfera, ali cijena po transfermarktu je 8.6m tako da bi trebalo to platiti, a prostora za bolju plaću baš i nema jer je 960k $, a uz to Orlando za razliku od većinu US država ima dobre porezne uvjete.

Lakše bi bilo doći do Marca njemu ugovor ističe 31.12.2027 te je moguće da ne bi tražili puno para za taj transfer, ali je tu plaća problem jer Marco ima 1.6m $.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    izgleda mi dobro onako na prvu, ima i neki bugarski Figo u grčkoj ,neki despodov, neki su ga čini mi se spomenuli par puta ovdje. A ja sam osobno načuo da se radi na mierezu kao napadačkoj opciji
  • fakin
    3.5k
    Realno, onako na prvi pogled, ovoga trenutka nam se čini da je ostanak Livakovića u Dinamu pod dosta velikim upitnikom, da bi to mogla biti jako teška misija. Vratar Modrih, koji je na polugodišnjoj posudbi u plavom klubu a koju će Dinamo platiti 300 tisuća eura, ima po našim saznanjima ponuda da nakon završetka Svjetskog prvenstva promijeni dres. Postoji ozbiljan interes Genoe i Torina. U tim klubovima sigurno može više zarađivati nego u Dinamu. A konačno, već se odrekao 1,5 milijuna eura plaće kad je došao u Maksimir, sad brani - besplatno. No možda je i veći problem to što će kazati njegov matični klub Fenerbahče. Za pretpostaviti jest da će klubovi koji su zainteresirani za njega, za razliku od Dinama, pristati turskom klubu platiti odštetu. Tako da bi, kad se sve ovo što smo napisali, logično sagleda, ostanak Livakovića u Dinamu zaista bio čudesan poduhvat.

Olivari
  • tp1997
    2.6k
    Naravno, uvijek postoji solidna mogućnost da Olivari piše bezvezarije, ali ako su navodi iz članka istiniti (nadam se da je samo veliki "ako"), ideja da Dinamo ne misli plaćati odštetu za Livakovića a iskrcao se za npr. Villara, ili platio kombinirano nešto manje od 3 milje za Lisicu i Valinčića, ozbiljno graniči s ludilom
  • scooniepenn
    6.6k
    Ako je solidna u tvom rjecniku ekvivalent pojmu velika onda si na dobrom tragu. Osim svega, Fener ga prema dostupnim informacija jos nije niti platio do kraja, no to se Olivarija ne tice.
  • Ludovic IX
    11k
    pa ovo je clanak od prije tjedan dana.. jel ga on to reciklirao danas?
  • Jurki
    24.3k
    upravo to. Ne zna kaj bi srao.. pa je odlucio iskopirati članak od nedavno.
    Nemaju kaj srati, pa moraju stare gluposti reciklirati.
  • Paggini
    79.6k
    Jebote isti tipovi se na svaku Olivarijevu bljuzgotinu nakače sa "Olivari ima inače pouzdane informacije iz kluba/blizu je klubu, a ako je ovo točno, to ja apsolutno užas" i eto šta - nijedna dosad nije bila točna unazad zadnja dva mjeseca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.