• Thor
    2.4k
    Al znam di cuga :lol:
  • Jos-Optimus
    10.1k
    Kao što sam ponavljao puno prije nego li je službeno došao: može i cijela Serie A dati skupnu ponudu od 20 milja - Livi zeli samo u Dinamo. Fener ima problem s viskom stranaca, Livi nije ni jeftin...platit cemo odstetu, ne preveliku...i doci ce nam i sluzbeno, natezanje ce trajati jer ovi ga zele utrapiti nekome, ali on ne mora nigdje, a želi samo u Dinamo. Čiča miča, gotova je priča. Ne nasjedajte na gluposti. Sve ove ponude, i bolje, je imao i sada prije posudbe.
  • Jurki
    24.3k
    Kaj mu realno moze dati Torino?
    Vecu placu i trulez u najboljoj varijanti na sredini tablice.. al prije zato grcevitu borbu za opstanak.
    U Dinamu rusi rekorde, broji titule i igra Europu.
    Mislim da mu novci sigurno nisu prioritet br 1.
  • Zagi
    17k
    livi.jpg
    Ne ide Livi nikam.

Nije pitanje kaj neki Torino moze ponuditi Liviju , nego kaj mogu ponuditi Feneru.
    Turci će htjeti izvući najbolju ponudu i zajebavati nas dok ide.
  • DiddyGuela
    5.9k

Zapamtio sam da si par puta prije ponovio isto ovo pa cu smatrati da imas nekakve inside indormacije u vezi Livija i njegovog ostanka u DInamu. :fire:
  • DerHerrKool
    504
    Imao ili nemao, olivari baljezga sam da nekaj napiše. To je svim tim “novinarima” standardna procedura. Naseru nekaj kaj naginje u negativu, tak da ak bude istina oni su to kao tak i tak znali, a ak nije istina opet nije bad jer je pozitivno, pa te nitko nebu prozivao. Gade mi se svi po redu sa tim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.