• Droljo
    26.6k
    ljevicarsko pederske nacine prijevoza?javolimtebejako

Vice je vjernik i domoljub a ovi na slici su pravi primjer amsterdamsko pederske agende koju nam guraju možemovci preko HNS-a. Šta ako dalić padne sa bicikla dok pređe preko rupe?
  • Paggini
    79.6k
    objasni mi onda zasto koristi ljevicarsko pederske nacine prijevoza? :chin: :down: :monkey:javolimtebejako

I to još CRVENO biciklo!!!!!!!!!!

Daliću odi SAM da te narod ne bi micao!!!
  • vjeko1701
    24k
    Ajde malo spustit nogu s gasa.

Inače dobar tekst. Točno ono kaj sam pričao. Ok, ne vidiš neke igrače, ne želiš neke igrače, al nemoj izmišljati neke kriterije koji se ne poklapaju sa potezima kroz cijeli mandat.

Kao zaposlenik HNS-a imaš odgovornost prema svemu vezanom uz HNS, pa tako i domaćoj ligi. Da postoji ikakva smislena strategija HNS-a prema HNL-u, o ovakvim stvarima ne bi ni pričali.

Jbg, pojmovi HNS, HNL i koordinirana strategija jednostavno ne stanu u istu rečenicu.
  • DiddyGuela
    5.8k
    Nije li Dani Olmo iz HNLa debitirao i zabio svoj prvi gol za A reprezentaciju Spanjolske?
  • KtcGoat
    3.7k
    Malo zanimljivosti
    Mada nisam bas ziher da smo bez plasmana na sp 2010 bili toliko visoko
    photo-editor-ds-1775727600927.jpg
  • rokikaciga
    12.9k
    to sam i napisao prije cca 2 tjedna. Nekoj tamo Spanjolskoj je Dinamo i HNL dobar za njihove reprezentativce, a nasima nije za repstaciju. Ima smisla
  • Z brega sam
    304
    Kad je FIFA poredak ikad imao smisla...
  • GOAT
    5.5k
    Pa ti idi na final 4 u Rotterdam
  • ElDorado
    10.6k
    Mislim da bi uz HNL trebalo uzeti u obzir i Europska natjecanja. Znači ove godine smo u EL odigrali 10 tekmi. Koliko je takvih tekmi odigrao Musa npr? Da li je MLS ozbiljnija liga od HNLa? Kakvi su to kriteriji samo ako u obzir uzimamo Belju. Beljo je trenutno naš najskuplji napadač po CIESu. Dalić prema situaciji prilagođava svoj narativ. Dobro se zna da je nagovarao Livakovića pa i Ivanušeca da moraju van ako žele na višu razinu.
    Šta znači igrati u nekoj osrednjoj momčadi vani koja teško pređe centar. Primjer Torina. Talijanska liga ionako je dosadna za popizditi, a onda se pišu hvalospjevi o Vlašiću koji ne dotakne loptu protiv npr Coma.
  • DiddyGuela
    5.8k

MLS je jaca liga od HNLa a Musa je zabijao i za Benficu u Portugalu i Ligi Prvaka. Nije stvar Muse,Matanovica,Belje ili nekog treceg. Stvar je u tome da izbornik ima dvostruke pa i trostruke kriterije kako mu se kurac digne. A to nije dobro.

Ako vec nece zvati Belju posteno bi bilo to obrazloziti argumentima. Ne trazi takav tip napadaca, ne sviđa mu se ovo ili ono... ok, sve je to dio nogometa. Ali nemoj srat o HNLu kada je svima jasno da to nije razlog...
  • ElDorado
    10.6k
    zabijao je Beljo i u Rapidu pa ga se ignoriralo. A Musa je u Benfici dobivao uglavnom trash time.
    Naime ja mislim da je prije svega u pitanju Dinamo, čini mi se i Beljo osobno.
  • KtcGoat
    3.7k
    Zanimljivo kak taj Musa nikad nije dosao u pricu oko Dinama, on je iz Zagreba koliko sam skuzio?
  • KtcGoat
    3.7k
    Naime ja mislim da je prije svega u pitanju Dinamo, čini mi se i Beljo osobno.ElDorado

I ja, zvao ga je kada je bio u Augsburgu gdje ga nije islo, nakon toga nista bez obzira na dobru formu u Rapidu. Pa onda reci iskreno u cemu je problem s njim, nemoj srat o Hnl-u
  • rokikaciga
    12.9k
    A zanimljivo da Marco Pasalic kaze da su HNL i MLS tu negdje. Vjerovat cu njemu da su u "pet deka" kak se veli na Zoni. To puno bolje izgleda jer su im krcati stadioni, ali to samo uljepsava dojam. Imaju brdo klubova i dajem ruku u vatru da bi skoro svi HNL klubovi tamo bili otprilike na istim relativnim pozicijama kao kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.