• Omake
    16.7k
    Možda smo ispunili tu neku normu nastupa kroz koje bi se dobili bonusi.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Možda je otišao doma za Uskrs
  • debeli biciklist
    3
    šta mislite o tinu kusanovicu za dinamo II dogodine?
  • Batigol
    148
    jel bi se mogao dovesti?
  • Nogo
    10.6k
    Pafos mu je dao puno, ali prošlog ljeta spominjalo ga se i kao mogućeg povratnika u Dinamo.

'Iz Dinama me nitko nije konkretno i direktno zvao pa nemam što drugo reći na tu temu. A što se tiče ljeta, trenutno ne razmišljam o tim stvarima. Sad sam doista zaokupljen završnicom ove sezone, da što bolje odradim obveze u Pafosu, a onda u prvi plan dolazi Svjetsko prvenstvo. To su moja dva fokusa u ovom trenutku. Na ljeto u Pafosu ulazim u zadnju godinu ugovora, što će biti, time ću se tada baviti. Kažem, sad me zanima samo što uspješniji kraj sezone, s vrhuncem na SP-u'.
    /Šunjić
  • NKDZ86
    7.9k
    ne igramo više tekme u eu ligi pa nam ne treba. prejak igrač za hnl.
  • Ritam Ulice
    2.8k
    IMG-1304.jpg

Transfer koji je ucvrstio vezni red i donio preporod cijeloj momcadi. Ne ponovilo se. Hvala ti dejane
  • Zagi
    16.9k
    Vratio bih Kačavendu za poziciju rotacije Stojkoviću.
    23 godine, taman za novi start . Moze on puno više nego kaj je do sada pokazao.
    Pogotovo bi se dobro snašao u visokom pritisku kojeg smo počeli igrati.
  • vjeko1701
    24k
    Može, al za to mora igrati. Ako ovdje dođe kao zamjena i ulazi svaku drugu-treću utakmicu po 15 minuta, možda svaku petu-šestu starta, ne vjerujem da će nešto pokazati.

Ako se nije nametnuo na posudbi tamo, sumnjam da će ovdje biti nešto bolji.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Ja bi ulozio u jos jednog veznog provjerenog. Najradje bi Bennacera ako se procijeni da moze se ustabilit. A od ostali nekog Sunjica, Gnezdu Cerina ili tako neki tip vec dokazanog igraca. Onda bi bili sigurni sto se tice veznog reda
  • Zagi
    16.9k
    Ha nama šira rotacija u veznoj liniji treba. Lako sada kada je samo HNL u igri ali vidjeli smo protiv Genka kako to izgleda kada ti trebaju svijezi igrači , a okreneš se prema klupi i ...
    Kada krene najzešći ritam , ne vjerujem da je optimalno da Stojković starta svaku niti da kada starta, bude na terenu svih 90 minuta.

Ili nek Kačavenda mijenja Zajca , a Šunta Stojkovića. Makar mi je Kačavenda uvijek bio bolji poludesno.
  • vjeko1701
    24k
    Tu se slažem s tobom, samo nisam siguran dal može dati bilo kaj nakon cijele sezone mizerne minutaže.
  • Zagi
    16.9k
    Da na to je teško odgovoriti ali opet , Topić i Soldo daju svoje bez obzira na minutazu .
    Sličan je to profil mentalno, bar ja to tak vidim.

Da je Grezda Čerin bolja opcija barem za prvu sezonu , svakako. No on je i puno skuplji , a pitanje jel bi njemu uopće odgovarala pozicija gotovo sigurne zamjene.

Kača je ipak mlad igrač i njemu bi bilo lakše se mentalno resetirati i ući u sezonu sa premisom da je svaka minuta blagoslov i borba.
  • rioda
    15.2k
    A Kovačić? :monkey:
  • vjeko1701
    24k
    Pošto ne vjerujem da će biti nekog interesa za njega, vjerojatno ćemo i saznati. Osim ak ga Mišković ne traži na budući postotak xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.