• Mr Anderson
    18.6k
    Može i livaković raskinuti ugovor sa Turcima ako želi. Samo se mora dobre lovice odreći. Sve se da rešiti ako se ima volje...Droljo

Misliš, treba se odreći love od Fenera i doći na manju plaću kod nas?
  • Droljo
    26.6k

Da. Imaš savršenu moć zapažanja.
  • Mr Anderson
    18.6k

Ja bih na tvoj briljantni plan za Livija samo još dodao komentar:

It's easy with another's dick, koprive to kick.
  • Droljo
    26.6k

Nije to plan stari moj. To je jedna od opcija. Ali da, u pravu si.
  • Jurki
    24.2k
    Decki sigurno nije bas tak jednostavno raskinuti ugovor na nacin da se xy igrac odrekne ostatka ugovora.
    Livi da dobije papire sigurno bi moral nekaj Turcima keširati.
  • Mr Anderson
    18.6k
    Ili to ili mi platiti odštetu. Ako Turci krenu s 5 milja, nađemo se na 3.
  • Jurki
    24.2k
    najbrze i najjednostavnije rjesenje je da Livi veli Turcima da zeli samo u Dinamo i nek se klubovi dogovore. Da uopce nebu isel u pregovore s drugim kupcima.
    Ak je odsteta cca 3 milje, plati to i kraj.
    Ak igrac jednostrano raskida ugovor, tu onda mora uefa/fifa urgirati te se to sigurno rastegne.
  • Droljo
    26.6k
    Ak je odsteta cca 3 milje, plati to i kraj.Jurki

Ne vjerujem da bi mi platiti toliko za livija.
  • rokikaciga
    12.7k
    mislim da su nam duzni jos milju i pol od prodaje. Odreknes se toga, isplatis milju i pol kroz 3 godine i deri misko. Livi je top golman za jos 6-7 godina.
  • Eduardo
    28.8k
    U Livija bih uložio tri milijuna bez da trepnem. U suprotnom svakako moraš kupiti novog golmana s kojim opet ne znaš sa sigurnošću na čemu si. Ok, ulaganje u golmana njegovih godina gotovo sigurno nećeš kapitalizirati kroz budući transfer, ali kroz rezultate s njim na golu bez sumnje hoćeš.

Kažem, novi golman svakako znači trošak, ali bez garancije kvalitete dok s Livijem nemaš tih briga. Tak da meni to zvuči kao sigurna i racionalna investicija.
  • Pavinho
    464
    Jel nije da ima jos neka rata od transfera koju su nam duzni za Livija?
    Dalo bi se nesto prebit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.