• Efes Pilsen
    15.4k
    Budimirovih 6 epskih golova za repstaciju ce se prepricavat kao Rebicevih 3 s tim da je Ante 3 ugradio u malo bitnijim utakmicama. Zlaja je Budimira vec stavio po strani pa ga na osnovu klupske statistike ponovno vratio. Ponavljam, nama je za napadaca reprezentacije koja cilja visoko kriterij DA SE TRUDI I DA PUNO RADI ZA EKIPU.
  • Fan
    2.1k
    apsolutno se slažem, niti ne umanjujem Musu i njegovu ulogu u ekipi (evo i noćas je dao gol). Zapravo, od sva 4 napadača (da, Kramarić nije devetka, ali ga svi, poput Dalića, uvrštava u tu skupinu špica koji idu na SP), Budimir sigurno daje najmanje onome što želimo igrati i tip je igrača kakav se meni generalno ne sviđa, koji ne vidi suigrače, ima svoj prostor i super ga koristi, ali to koristi samo ekipama tipa Osasuna, a ne onako kako mi (valjda) želimo igrati.
    S druge strane, protiv jačih ekipa, dok god ne savladamo tu napadačku igru, akcijsku igru, protiv jačih ekipa (gdje bi Beljo mogao biti top), Budimir nam može itekako koristiti, i kad uzmemo u obzir njegovu statistiku, ne možeš ga trenutno ne zvat.
    Tako da stojim pri tome da, osim ako ova dvojica totalno padnu, al baš da niš ne igraju, ili bude neka ozljeda, Beljo neće na SP i makar mi možemo žalit za tim, možemo i razumjet zašto su ova 4 ispred njega.
    I iako nije njegova tema, za Stojkovića bi mogli naći puno više argumenata da ide na SP u ovom trenutku...
  • bazooka93
    196
    budimir ima smisla da igras na ubacaje slicno kao sto mu je sosa ubacio u kvalama za ep24 mislim da je armenija bila. Ili da spusta lopte nekom igracu koji moze pobjeci odbrani tipa baturina.
    Matanovic igra u najlosijoj formi i bilo bi smijesno da 10ak BL golova vrijedi vise od 25+ HNL golova.
    Nadodao bih i Stojkovica, kad god bih gubio volio bih imati takvog igraca kojeg mogu ubaciti i koji moze zabiti izvan 16 ili podvaliti laznjak.
    Trenutno Stojke i Beljo pucaju od samopouzdanja dok recimo Sucic i Majer se bore za minute narocito Majer gdje se trener promijenio i gdje se grcevito bore za opstanak.
  • Crni86
    20.8k
    Sto je najtuznije meni se Beljo cini kao najbolji all rounder od svih reprezentativnih napadaca. Ima nos za gol, visok je i jak, ima igru glavom i voli sudjelovat u igri.

Kod svih ostalih napadaca u repki barem nema jedne od ovih stvari.
  • Ljubo
    499
    upravo to i je, najkompletniji napadač kojeg imamo, zato ga i treba zvati za repku. Svi ostali napadači koje imamo su valjda top 5 u svijetu po jednom segmentu igre ali od ostatka nemaju previše.
  • GOAT
    5.5k
    Apsolutno zaslužuje otici u Ameriku ali cak i da ga se pozove u repku znamo da nece odigrati skoro ništa.

Neka on nama bude spreman za kvalifikacije
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Matanovic igra u najlosijoj formi i bilo bi smijesno da 10ak BL golova vrijedi vise od 25+ HNL golova.bazooka93

Buduci da HNL nije mjerilo za repstaciju naseg dragog izbornika,a MLS je, vjerujem da ce se na 25+ HNL pogodaka uvaziti i 5 pogodaka i 1 asist u Europskoj ligi koji Beljo ima. Nemam nista protiv Muse i meni osobno bi bio mozda ispred Matanovica,ali ako je mjerilo da HNL nije liga i kriterij za repku, ne vidim kako MLS je. I sto vise razmislkam vise me ljuti da Beljo nece na SP. Najbolji strijelac,najboljeg kluba koji je prosao i mlade repke i ima iskustvo igranja i u repki i u inozemstvu. Koliko god bilo dobro ako ostane s nama za kvale,nije dobro za reputaciju naseg kluba.

I fun fact,neka me netko ispravi ako nije tocno,Beljo sa 5 pogodaka i 1 asistom (Franko Kovacevic ima jedino bolje brojke i to u KL,ali on ce tesko u repku) je nas najbolji strijelac u Europskim natjecanjima i to u EL,ne u KL. Fruk jos ima 5 golova,ali nema nijednu asistenciju. Zanimljivo,dva HNL igraca najbolja statisticki u Europi. Nekako sam misljenka da bi HNL bio mjerilo za repku da neki blitvarski igrac ima 25+ pogodaka z HNLu bez ijednog pogotka u Europi i bez prethodnog igranja za repku.
  • Keyser Soze
    18.8k
    Jasno je kao dan da Daliću HNL nije dovoljno europski i zvučan. On si kao čovjek od svjetskog značaja ipak ne može priuštiti da vodi sa sobom tamo neke igrače s HNL pašnjaka. Zato može Vlašić dobit poziv u trenucima kad ne igra uopće, ipak je on član europskog giganta Torina, živjela repstacija, hešteg familija.
  • Crni86
    20.8k
    Jasno je kao dan da Daliću HNL nije dovoljno europski i zvučan.Keyser Soze

Meni je samo tuzno sta je tako lik srao i po petku i livaji. Kao ne moze nam napad predvodit igrac iz hnla… A upravo ti igraci iz HNL-a su ga u katru izvlacili iz govana od Petka, Orse, Livaje… Da nije bilo igraca iz HNL bi on k preokrenuo Brazil ili izborio finale Lige nacije. Ali HNL igraci….

I sad opet isto kenjanje govana. A jos bolje je pozivanje jagusica koji europu gleda samo na tvu, ali zato stojkovic i beljo koji se rugaju u hnlu i koji igraju jako dobro u europi su u istom kosu sa tim jagusicem. Gadi mi se vise taj licemjer i jedva cekam da ode jer zgadio mi je lik sve oko repke sta se zbiva.
  • Jurki
    24.3k
    nemoj tako, ipak se istovaruješ po izborniku.
    Dam glavu na panj, kad on ode, ako itko pusti suzu za njim bez obzira na dvije medalje.

Cak i nije problem kaj je tu rijec o Belji, vec njegovom mutavom kriteriju kojeg se ni on sam ne drzi.
    I svaki popis je politika za sebe kak mu u kojem trenutku odgovara.
  • Keyser Soze
    18.8k
    Moja je velika želja da napusti reprezentaciju nakon SP, ali mislim da će biti tu sve dok se Modrić ne umirovi, bez njega je nula.
  • Jurki
    24.3k
    Nebi me čudilo da Modric i ostatak senatora mu sve diktira. Od popisa do udarnih 11.
    Tko treba, tko ne treba igrati.
    On je izbornik samo na papiru.
    Kak god da su ti igraci puno dali repki, al mislim da je nakon SP-a vrijeme za jači remont u reprezentaciji.
  • Chempers
    1.3k
    Odakle uopće ta velika želja forumaskih navijača da Dion Beljo ide na SP? Šta to Dinamu koristi? Hoćemo ga prodat za 15 milja jer ce ići na prvenstvo? Nećemo, taman zabio 5 golova tamo, zna se koji su njegovi limiti i šta za njega možemo dobiti. Ako ode na SP trebat će mu više vremena za povratak u formu u klubu, dakle to isključivo može biti minus. Da će nešto puno dati reprezentaciji isto nema smisla, može biti ok popuna i to je više manje to. Dakle jel se sere samo da bi se sralo ili je popularno srati po hrvatskoj reprezentaciji po defaultu? Jer drugih logičnih razloga nema.

Dam glavu na panj, kad on ode, ako itko pusti suzu za njim bez obzira na dvije medalje.Jurki

Da, ovo je isto jako pametna stvar, šta bi žalili za izbornikom s dvije medalje sa SP. Odavno smo ustanovili na forumu da su igrači to sami postigli i da im nije trebao nikakav trener.
  • Jurki
    24.3k
    ok.. ajmo onda zabiti glavu u pijesak i tvrditi kak je sve divno i krasno.
    Reprezentacija igra sjajan nogomet joga bonito.
    Nebitno kakve je dotični gluposti napravio.. uzeo je dve medalje.. boli te tuki.
    Ispada da je Dalic sveta krava kojeg se ne smije kritizirati. A lik je odron u svakom pogledu nogometne igre. Trebal je realno dobiti otkaz nakon zadnjeg Eura.

Velis kaj to znaci Belji ili Dinamu.
    Kao prvo nagrada igracu za njegova osobna postignuca.. i dal si mu do znanja.. da dobro igra.
    Svakom nogometasu je zelja da igra za svoju zemlju na sp-u.
    Kojem to klubu nije priznanje dobrog rada ako ima reprezentativce?
  • bazooka93
    196
    ma slazem se Beljo i Matanovic su igrali isto natjecanje europsku ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.